Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze chinczykow!

Polecane posty

Gość gość

Mam ostatnio duzo do czynienia z chinczykami (z chin, zeby ktos nie myslal ze wszystkich azjatow nazywam chinczykami). Raz, ze zachowuja sie dziwnie (np zasypiaja w srodku zajęć i myslą, ze są tacy fajni), dziewczyny w ogole wyglądają jak nieporadne owce, robią ciągle takie wielkie oczy, nigdy nic nie wiedzą, ciągle stoją jak te ostatnie ciamajdy i sie wszystkiemu dziwią, strasznie mnie to wkurza. Wszędzie łażą wielką grupą. Do tego mieszkałam z jedną chinką (mialysmy osobne pokoje) i ona potrafiła nie zamykac drzwi do kibla jak srała ale miala za to wielki problem jak moj kolega przez tydzien codziennie przychodzil do mnie robic projekt, bo ona niby ,,sie krepuje''. No nic dziwnego ze sie krepuje jak drzwi do kibla nie zamyka i kazdy ją moze zobaczyc. Poza tym sama to przyprowadza do domu wielkie gromady chinek (3-4 na raz) i okupują kuchnie gotując jakies smierdzące chinskie żarcie i co pięc sekund się smieją hihihihih na całą chate bo oglądają jakies super-smieszne anime.

Gość gość
Polacy sa gorsi, bo klamią intrygują, grzmocą się z kim popadnie po kątach no i przede wszytkim naduzywaja alkoholu :O