Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdego faceta da sie uwiesc?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie

Gość gość
Ja żadnego nie umiem :/ a ponoć jestem całkiem atrakcyjna

Gość gość
moze próbujesz chlopcow zamiast mężczyzn

nie kazdego. od dawna probuje uwiesc matu, ale mi sie nie udaje. twarda sztuka. albo pracuje, albo po pracy pije piwo w pubie, albo siedzi przy zonie.. zadnych wyskokow na kawe.. nawet w towarzystwie zony. jest nieugiety... albo ja sie za malo staram ;)

Gość gość
Ja, jako mąż nie zwracam uwagi na zaloty. A mam w firmie taką jedną panią. Jak facet ma charakter, to się nie da. I taka jest prawda. Jak ktoś jest k****arzem, to zawsze poleci, ale czy jest się w takiej sytuacji cYm chlubić?

moze jako maz nie zwracajacy uwagi na zaloty, jeszcze na swojej drodze nie spotkales kobiety, ktora by cie zainteresowala.. nie mow hop.. bo mozesz sie bardzo pomylic. we wlasnej ocenie oczywiscie :)

chlubić może niema czym ale warto korzystać dla przyjemności. a jak jeszcze sie jest w wolnym związku...

nie mowie, ze trzeba zaraz leciez z k=utasem za kazda c=ipka.. ale nie uwierze, ze facet nie widzi innych kobiet oprocz swojej zony czy partnerki... to akurat jest bajka niemalze z tysiaca i jednej nocy ;)

Gość gość
oni mają "słabe" charaktery,więc zapewne tak

Gość gość
Szczupłe ciało, duzy jedrny biust, piekny uśmiech i jest Twój :)

Gość gość
Ja zadnego nie starałam się uwieść, a i tak się uwiedli :D Jednak na co mi to, jak jedyny na którym mi zalezalo, był mój tylko przez chwile :(

Gość gośćiowa
Uwieść może się i jakoś tam da....ale sęk w tym, żeby on zechciał zostać na dłużej:)

Gość gość
Chcialam, żeby został na zawsze. Po jakims czasie, probowal do mnie wrocic, ale balam się znow mu zaufac. Uczucia bardzo komplikują zycie.

Gość johnzotwocka
uwieść każdego się da - jak facet zakochany i ma dobrze w domu to jest to trudniejsze, ale to ciągle facet... każdego z nas natura stworzyła do zapładniania stąd seks traktujemy inaczej niż kobiety. Dla mnie hipokrytami są faceci, którzy mówią, że nigdy by nie skorzystali - owszem, bo boją się że się żona dowie, bo doraźna korzyść może skończyć się tragedią życiową itp. ale jesli mi jakikolwiek facet mówi, że oprze się w sytuacji gdy próbuje go uwieźć kobieta, która mu się podoba i WIEDZIAŁBY na 100%, że NIKT SIĘ NIE DOWIE to stwierdzam, że jest chory i potrzeba mu lekarza :)

Gość gość
To zle stwierdzasz sądze. Sa ludzie ktorzy maja dawno w nosie seks. Akurat ja taki jestem i nawet mialem okazje sie sprawdzic, po alkoholu,w milej atmosferze,z rozpietym rozporkiem i gnatem na wierzchu odmowilem. A bylem juz w tak dobrym nastroju,ze nie zauwazylem wyjecia tego gnata:-D

witam wszystkich pod fajrant bo roboty po odpoczynku sporo ...wierz mi Frida, bywa, że nie zwraca się uwagi na inne jakoś nie ma takiej wewnętrznej potrzeby, na innym etapie stara się człowiek nie zauważać z obawy aby człowieka nie trafiło coś co całkowicie zdezorganizuje dotychczasowe życie, jeszcze inny etap to taki że rozsądek i świadomość własnej ułomności powodują że rozglądanie się i zauważanie pięknych kobiet pozostaje przyjemnością sama w sobie :)

szanowna nastolatka wybaczy ...a i zeby nie bylo , nie mam nic zlosliwego na mysli po prostu nie kazdego i jakby to glupio nie brzmialo to zwyczajnie zalezy od stanu psychicznego nastolatka :) (bo rozumiem, ze w tym kregu sie obracamy) opcje sa dwie albo chce albo nie to naprawde jest proste, choc pewnie bedzie chcial, tylko nie stresuj sie i wysluchaj w spokoju opowiesci o tym ile i jakich to on juz mial :)

Gość gość
Matu pewnie masz racje z tym ze faceci są genetycznie zakodowani na polowanie na samice:) aż do śmierci:)

...zakodowani genetycznie może i owszem, jak każdy ssak :) tyle, że poza zaprogramowanym kodem mamy jakiś tam rozum i osobowość - jedno i drugie najczęściej kształtowane doświadczeniem i im ktoś starszy tym tego doświadczenia więcej :) a doświadczenie uczy, że nie należy igrać z ogniem :)

prawie bym sie matu z toba zgodzil :) choc z drugiej strony ...... :P, wtedy czujesz, ze zyjesz, jak k***a boli! :) a serio, wyprodukowalem sie, bo pytanie zadane przez dziecko i dziecinne, i nie to ze sie wyzywam, ot maja proste , bialo czarne widzenie swiata, tez tak mialem a teraz mi sie marudzaca coraz czesciej wlacza :D

Gość gość
Jasne, że każdego. Tych , których chciałam mieć, to miałam. Tego którego chcę mieć teraz, to mam.

Gość gość
Ja tam bym poigrał:) a nawet miałem okazje w ostatnia sobotę, ale mąż ( jej mąż). wyczuł sprawę i zabrał ja do domu z imprezy.. a szkoda:(

Gość gość
gość dziś a nie przechwalasz się przypadkiem?:))

Gość gość
Każdego, oj każdego! Do tej pory kazdego, którego miałam zamiar uwieśc - uwiodłam... Jedzą mi z ręki, wystarczy umiec to zrobić... Atrakcyjnośc fizyczna ma tu najmniej do tematu! Ważne, zeby byc atrakcyjnym w środku. Potrafic faceta zainteresować, swoją osobą

Gość gość
każdego trutnia można uwieść🖐️

dobra.. to moze ja sie przyznam. klamalam. nie znam sie na sztuce uwodzenia. nie wiem jak kobiety to robia.. nigdy specjalnie nie interesowalam sie facetami. mialam cale stado kolegow.. a moze nawet wiecej niz stado.. mialam facetow :) w tym mezow wlasnych.. ale zebym specjalnie miala jakies sztuczki wyczyniac dla faceta, to wybaczcie.. akurat nie ja :) nie zmienia to faktu, ze owszem.. dostrzegam kurwiki w meskich oczach. tego sie nie da nie dostrzec.. chyba, ze ktos jest slepy. wtedy zgoda. nie widzi. co ma jednak piernik do wiatraka? kurwiki w meskich oczach nie powalaja mnie na kolana.. niejeden raz kurwikowy uslyszal, zeby spadal skad przyszedl.. w chujkach kogutkach nie gustuje. kurwiki to nie wszystko.. przynajmniej dla mnie. podsumowujac swoja wypowiedz. nie mam pojecia czy kazdego faceta da sie uwiesc.. nie probowalam uwodzic kazdego faceta :)

Gość gość
chciałbym trafić na taką kobiete uwodzicielke :)

...otóż to frida :) ...kurwiki to nie wszystko, janapisalem u niektórych mogą być oznaką tego co pisalem, przyjemności samej w sobie z możliwości bycia w pobliżu kogoś atrakcyjnego w taki czy inny sposób.