Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdego faceta da sie uwiesc?

Polecane posty

Gość gość
ale o tym chyba można się przekonać dopiero po uwiedzeniu :)

Gość gość
No to słuchajcie nimfetki Uwieść możecie tylko tych, którzy sobie na to pozwolą. To tylko wam się wydaje, że dziura między nogami daje wam władzę.

Gość gość
niestety tak jest ze to kobieta decyduje z kim pójdzie do łózka:( i niestety maja władze:(

Gość gość
gość dziś Ty żałosny prawiku mów za siebie.

...gościu sama dziura jak i same k***iki w oczach niewiele dają :) myślę że często ważniejsze jest to coś co wychodzi w rozmowie czy bezpośrednim kontakcie ....

Gość gość
gość wczoraj Szczupłe ciało, duzy jedrny biust, piekny uśmiech i jest Twój usmiech.gif x I tu się bardzo mylisz. Na przykład ten duży biust to u mnie nie ma szans. Poza tym uwieść..? Znaczy na jeden numerek? Jeśli tak to łatwiej ale i w takim przypadku nie każdego i przede wszystkim nie każda. Ja na ten przykład zdecydowanie nie lecę na każdą która się do mnie mizdrzy bo nie chcę seksu z laską jeśli mi się nie podoba. A ten duży biust, że wrócę do sprawy, to przynajmniej dla mnie całkowita porażka.

Gość gość
gość wczoraj Każdego, oj każdego! Do tej pory kazdego, którego miałam zamiar uwieśc - uwiodłam... Jedzą mi z ręki, wystarczy umiec to zrobić... Atrakcyjnośc fizyczna ma tu najmniej do tematu! x To bzdura. Wygląd to dla niektórych najważniejsze ze wszystkich kryterium i to nawet w przypadku wyboru partnerki na całe życie. Jeśli nie najważniejsze to przynajmniej tak samo ważne jak wszystkie inne najważniejsze. Dla mnie to po prostu fetysz bez którego nie będę jadł ci z ręki choćbym miał z głodu zdechnąć ;) Zgodzić się mogę jedynie ze stwierdzeniem że większość ale napewno nie wszystkich.