Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym nieśmiałego faceta da się zawstydzić?

Polecane posty

Gość gość
Właśnie chyba nie... Bo znam jednego on zawsze wydawal mi sie nie smialy, a raz sie potrafi zestresowac, a raz rozmawia normalnie...

Wszystko zależy od człowieka. Mojemu wystarczy czasem, że się odpowiednie popatrzę i już się czerwieni :D Uwielbiam w nim to :D

Gość gość
nie wiem co to nieśmiałość a stres? Zależy. Jeśli nie jest przygotowany na kontakt, nie zauważy czegoś, jeśli coś usłyszy zobaczy np. wie że spiskujesz ale nie wie w jakim celu, nie wie dlaczego jest zauważony... Tak myślę. Wyczuwa cos, jest zależny i musi się podporządkować...

Gość gość
może ma coś na sumieniu i poczucie winy?

Gość gość
zawsze jak zaczynamy gadac o kobietach w ogole nie tylko w tematach seksu to zaczyna sie jakby krepowac.

Gość gość
a to nie jest normaln?Normalni ludzie o tym nie mówią to cośintymnego czego nikt nie zrozumie chyba że nie macie w tym uczucia i mówicie jak o przedmiotach

Gość gość
w ogole a nie w tematach seksu?

Gość gość
myślę że stres jest wtedy kiedy na czyms zależy boimy się o coś ważnego np. boję się że nie zdam bo studia to jakiś cel pasja i nie chcę wrócic d o domu... i strach tak może sparaliżować że nie zdasz naprawde

Usiądź mu na kolana i poproś aby patrzył Ci głęboko w oczy i nie odwracał wzroku. Po czym spi/er/dol mu się na tych kolanach tak na głos. Zobaczysz jaki się czerwony ze wstydu zrobi.