Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymioty

Polecane posty

Gość gość

Hej. Moj 4 letni synek wymiotuje! Bylam dzisiaj na giscinie i lapczywie zjadl obiad zeby tylko szybko na dwor isc. Zjadl schab i jajko wiem ze ma na zoladku bo same mieso zwraca. Budzi sie i niezdazy do wc szybko go biore i na podloge zwraca. Nie chce pic tylko spac. Co powinien pic i jesc by zoladek odpoczal? Jestemstraszna panikara nie lubie jak wymiotujebo widze jak sie meczy:(

Gość gość
Ciepłą cherbatę mu daj , najlepiej miętową. Prawdopodobnie to grypa rzołądkowa.

Gość gość
A moze jednak ma na żołądku? Mowil ze brzuszek go boli. Tak mi go zal bo jak chlusta to nawet nosem mu idzie. Nie cierpie jak choruje wtedy nie spie cala noc tylko czuwam

Gość gość
Pomoze ktos?

Gość gość
Tylko ratuje jakas herbatka ziolowa,mieta jak nie masz to rumienek ,ale mieta by byla lepsza.A jastes pawna czy to nie wyrostek?U nas kiedys dziecko wymiotowalo bo zjadlo dosc szybko skorke od pomidora i zwracalo.Bylo to przed laty herbate ciepla czarna z alkocholem lecz Nie duzo i przeszlo.Teraz to by nam zabrano dzieci do oChronki debile!Z nas zrobili patologie bo to nie jest normalny kraj.Musisz by sie nie odwodnilo podajesz coca cola lecz malymi lyczkami co jakis czas.Nigdy dzieci nie pija tego swinstwa lecz przy odwodnieniu to dobry lek.Do tego siemie lniane geste i cieple lecz nie gorace.Ryz cieply gotowany gdy mu przejdzie zwracanie.Kiedys babcie podawaly corkom swojskie wino z wisni gdy mialy znaczny okres by zwiekszyc zelazo we krwi.Teraz to juz patologia by byla.

Gość gość
Biedny spi i za brzuszek sie trzyma :( ja zwariuje chyba chce mi sie plakac, jak nie normalna jakas jestem dziecko wymiotuje a ja sie tym zadreczam :(

Gość gość
Ile bym dala zebym to ja sie meczyla a nie on. On taki niejadek a u babci zjadl tak z apetytem. Pozniej jadl lody i pil oranżadę.

Gość gość
Moze ma salmonelle lub cos w tym stylu

Gość gość
Jak do rana nie przejdzie lece na pogotowie. Zwariuje ;(