Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa011

seks z dużym penisem jak to jest

Polecane posty

Gość ciekawa011

czy warto zaryzykować i spróbować jak to jest z dużym członkiem? Czy może niech to pozostanie w sferze fantazji...mój facet chce aby spróbować zabawy 1K-2M z czego ten drugi będzie BIG...czy możliwe że później będe miała zadowolenie z seksu tylko z pokaźnymi penisami, czy być może nie wpłynie to na nic...czy są tu osoby które mają doświadczenia z tym związane i które zechcą się nim ze mną podzielić...

Gość gość
Podstaw tylek kucykowi bedziesz miec doznania:-P

Gość gość
Ja wolę mniejsze mój ex miał bardzo dużego i to była tragedia. Przestałam mieć ochotę na seks całkowicie przez ten nieprzyjemny ból. Macica ma ok. 10cm i się rozciąga w trakcie seksu ale ileż można... Mój aktualny partner ma średniej wielkośc***enisa i dla mnie jest idealny! Nie boję się żadnej pozycji, czerpie 100% satysfakcji z seksu i nie rozprasza mnie żaden ból.

Gość gość
Ja bym faceta zmieniła.

Gość gość
7:26 chyba raczej myślałaś o pochwie?czyli o odcinku żenskich dróg rodnych,który jest przewodem mięśniowo-błoniastym o dł 5-14 cm...stanowiącym połączenie przedsionka pochwy z,,,macicą

Gość gość
masz zapewne faceta z korniszonem zamiast penisa i dlatego marzysz o seksie z prawdziwym mężczyzną, który ma normalnego penisa

Gość gość
Macica ma ok. 10cm i się rozciąga ,,tak wsadza się w macice, pewnie cię tak uczą w gimnazjum, lekcje już odrobiłaś

Gość gość
Twoj facet to jakis psychol...

Gość gość
widze ze nikt o tym nie wspomnial to dobrze bede pierwsza. a nie zastanawia cie dlaczego on chce seksu akurat z facetem? przeciez faceci wola 2 kobiety w lozku. twoj facet albo ukrywa swoja prawdziwa orientacje albo jest bi, innej opcji nie ma. ciekawe jakby sie zachowywal widzac nagiego faceta z nim w lozku jestem pewna ze by mu stal caly czas.