Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilość seksu w związku

Polecane posty

Gość gość

Nie mieszkamy razem, widujemy się 2-3, czasem 4 razy w tygodniu. Om ma 32 lata i mówi, że wystarczy mu 2 razy w tygodniu. Że kiedyś mógł częściej a teraz taka ilość jest ok. Ja się zastanawiam czy to normalne. Jest zdrowy, może jedynie za dużo pracuje. Czy wszyscy tak mają?

Gość gość
Moj maż 32 lata 2 razy w tygodniu rowniez uważa za ilośc wystarczającą, ale... No wlasnie ale bywa, ze jest i raz tylko. Moze loda mógłby cześciej bo przyjemność duza a małe zaangażowanie. Ale tutaj tez brak kondycji ma znaczenie. Ja bym mogła cześciej chociaz duzo pracuje. Brak dzieci zaznaczę, wiec całe wieczory nasze.

Gość gość
U niego z kondycją jest bardzo dobrze, tyle że on może baaardzo długo. A po wszystkim koniec, zasypia prawie od razu. Ja sobie przez to zaczynam wkręcać że to może moja wina bo za mało go podniecam albo mu się wcale nie podobam.

Przecież to udowodnione naukowo, że facetowi po seksie chce się spać, bo uwalniają się hormony przywiązania(nie pamiętam nazwy), które w połączeniu z testosteronem działają nasennie.

tak to prawda. po orgazmie chce sie spac. Czesto dobrze sie zmansturbowac przed snem jak ktos niemoze zasnac.

Gość gość
to się cieszę. a jeszcze bardziej bym była zadowolona gdyby tego przywiązania było więcej razy w tygodniu

Gość fpr
Autorko jak długo się znacie? To pewnie przez pracę, nawał pracy plus jakieś problemy potrafią załatwić libido bez względu na płeć. Też tak kiedyś miałem, zmieniłem pracę na mniej obciążającą psychicznie, choć cięższą fizycznie i od razu lepiej, seks w zasadzie codziennie, ja 45, moja miła 39, mieszkamy razem o 1,5 roku.

Gość gość
Albo ma na boku jakąś jeszcze, przecież nie spotykacie się codziennie... i facet używa tu i tam i dlatego tak mało potrzebuje z Tobą

Gość gość
Ten yebak teoretyk gospodarz znów się wypowiada wcześnie marszczył freda pisząc z madelin

Gość gość
Ja też się zastanawiałam np. jak nie widzisz się z facetem ok dwóch tygodni i ma on 33 lata to jak wytrzymuje bez seksu? i twierdzi, że niby się nie masturbuje a wiem że lubi ogólnie seks więc podejrzenie może zostać wysnute tylko jedno...

Gość gość
nie ma nikogo na boku, po pracy jedzie do kolejnej pracy albo do mnie. widze ze jest zmeczony i szczerze mowiac czasem mam nawet wyrzuty sumienia ze go mecze zamiast poczekac na luzniejszy dzien.

Gość gość
Gospodarz, dalej twoja pani ma na imię ronia?