Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marysia123

Obawy przed ciążą

Polecane posty

Witam.Sprawa wyglada nastepujaco: uprawialismy bardzo krotki seks z moim chlopakiem ktory trwal maksymalnie 15 sekund w dni nieplodne bez zabezpieczenia/Cykle mam regularne co 30 dni.Seks uprawialismy 28 lutego a miesiaczke dostalam 15 marca.Pozniej przyszla kolejna 15 kwietnia a skonczyla sie 19 kwietnia.21 kwietnia jednak poszlam zmymiotowac do lazienki mialam goraczke i bolal mnie zoladek.Temeperature mialam wysoka przez jeden dzien a bol zoladka trwal 3-4 dni.kolejna miesiaczke dostalam tydzien po terminie czyli 22maja i pierwszy dzien to brazowe plamienie a ddniewa kolejne obfita miesiaczka i dwa pozostale to same resztki bardzo malo krwi.Teraz powinnam dostac kolejna miesiaczke.Moje pytanie brzmi czy to mozliwe ze poronilam czy po prostu to jakies anomalia? dodam ze po drugiej mieisaczce bardzo duzo sie denerwowalam oraz bylam bardzo zestresowana.Pozdrawiam

Gość gość
ale nie napisalaś czy facet doszedł? jeśli tak to na wszelki wypadek zrób test, jak nie to nie wiem o czym w ogóle mowa...

czemu tylko 15 sekund ? po katolicku tylko zeby wlozyc zaplodnic i wyjac ? Napisz jeszcze ze bylo z zamknietymi oczami :D

Gość Marysia123
Mojemu chłopakowi bardzo ciezko sie dochodzi wiec o dojsciu nie ma mowy.po prostu martwi mnie ten okres dziwny ale zadnych wskazan na ciaze nie mialam i to tez jest bardzo dziwne.Zero wymiotow zero mdlosci praktycznie ciagle czuje sie tak samo