Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym miec faceta ale jak patrze na profile na portalach randkowych to

Polecane posty

Gość gość
Gdybyś autorko nie podała wieku, to dałbym Ci ze 20. Głupiutka gąska.

Zawzielam się że nie będę się umawiać z nikim z internetu, choćbym miała zostać sama do końca życia. Zamiast tego trochę imprezowalam pod kątem poznawania nowych ludzi. No i poznałam. Polecam poszukiwania w rzeczywistości nie wirtualnej.

Gość MiP
Haha pojść do toalety na kupę na pierwszej randce. Powiedzieć lasce, że mnie ciśnie i że zaraz przyjdę bo idę kloca sadzić, opowiesz mi co przegapiłem. Potem wracasz i przepraszasz, że tak długo bo , kończysz, już masz wracać a tu rozczarowanie ...brak papieru. Wytarłem skarpetą.

Gość mar77
RozczarowanyOłówek 2015.06.03 odświeżam usmiech.gif Też chętnie zaprzyjaźniłabym się z Tobą na dobry początek usmiech.gif

Gość mar77
Rozczarowany Olowku napisalas ze bys sie zaprzyjaznila wiec to jakas deklaracja popisania.... Ale nie wazne. Takie kobiety jak Ty ktore pisza jedno , a pozniej mowia co innego mnie nie interesuja...

Gość fecelita
To może źle szukasz? A może masz pecha? Ja swojego partnera poznałam przez internet i zdecydowanie nie mogę powiedzieć, żeby było z nim coś nie tak. Wręcz przeciwnie, większość moich koleżanek mówi, że naprawdę dobrze trafiłam, miły, kulturalny, a do tego przystojny. A po 30-tce nie jest łatwo już o takiego. Ale na mydwoje udało mi się takiego znaleźć, w dodatku w dużym stopniu pasujemy do siebie, wspólne zainteresowania, podobne charaktery. A zanim poznałam właśnie jego, rozmawiałam z kilkoma innymi mężczyznami, z jednym się spotkałam i też nie mogę przyznać Ci racji, że jest tak źle na tych portalach. Ale może to kwestia tego, że ja byłam na portalu matrymonialnym, Ty na randkowych, możliwe, że to jest właśnie podstawowa różnica. Dlatego nie skreślaj od razu wszystkich facetów i wszystkich portali, po prostu znajdź lepszy.

Gość gość
won z tym spamem. jasne, znalazła faceta z podobnym cgharakterem.. ciekawe tylko,że wasz portal wyłuskiwał gentelmenów z Iławy czy Wielunia, a ja jestem ze sląska ...itp. Poza tym wiele profili to fałszywki