Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym miec faceta ale jak patrze na profile na portalach randkowych to

Polecane posty

Gość gość

robi mi sie nie dobrze. To juz nie chodzi o wyglad tych facetow bo sa rozni, ale ja jakos nie mam w sobie entuzjazmu, zeby tam kogos podrywac. Nie umiem wyjasnic, wydaje mi sie to strata czasu. Czesc tych facetow wyglada jak typowe cwaniaczki, dzióbek do zdjecia chociaz ma juz 30 lat. I te bzdury ktore o sobie wypisuja - tam kazdy cieszy sie zyciem, zyje chwila i jest jaki jest i inne dyrdymaly. No alke jestem sama i nie szukam wiec jestem sama sobie winna ;/

popieram .... Sama mam konto na badoo,czasem z nudów oglądam zdjęcia facetów w okolicy.Niektórzy są niczego sobie,ale nie czuje w sobie entuzjazmu,że chciałabym ich jakoś poznać,porozmawiać z nimi.Często mi podsyłają uśmieszki,odpowiadam tym samym,niby pytają co u mnie,a ja zwyczajnie nie mam ochoty na rozmowy i ucinam kontakt. Te portale randkowe to kojarzą mi się z takim marketem ... gdzie każdy na podstawie wyglądu dobiera sobie osobę,którą chce poznać.

Jeśli sprawdzisz opisy lasek, to jest dokładnie to samo:-) i do tego obowiązkowo zdjęcie z wakacji. Opisy są żenua! Albo sam uśmiech, albo ,,jestem jaka jestem,, lub wierszyk ,,...pół anioł i diablica,, Więc się nie łam, bo to teraz chyba norma:-) Fabryka pustaków albo małp jak śpiewał pewien mój ulubiony zespół:-)

Gość zalozycielka3030
Pol aniol pol diablica to jest zenujace.... od razu mi sie to kojarzy jakby dziewczyna pisala: jestem prostytutka albo jestem latwa. Ale ja jestem starej daty to inaczej reaguje, teraz moze modne takie teksty sa ;) No nie umiem wykrzesac z siebie entuzjazmu, a mam 2 kolezanki co lataja na takie randki, zalozmy 3 w tygodniu, kazdemu daja szanse.

Gość gość
j poznałam kogoś normalnego tam. jakie było moje kryterium? żeby dobrze nam sie rozmawiało, żebyśmy potrafili sie rozśmieszyć, i własnie z jednym tak dobrze mi sie rozmawiało (choć wygląd wcale nie był najlepszy z tych wszystkich z którymi rozmawiałam) no i widujemy się od roku, nie wiem czy z tego będą dzieci, ale znajomość bardzo fajna

Gość gość
Jest jeszcze szlachta nie pracuje.... Ale w sumie duzo ladnych kobiet jest na tych portalach. Faceci tacy do 24 tez niczego sobie, ale co z tego jak sie zagadac nie chce.

Gość zalozycielka3030
30 ...

a to ja kiedys poznalam goscia na czacie ... idiota w pierwszym odczuciu,opowiadal mi co ma itd.No ale jakos sie to rozwinelo,przez pol roku dzwonil do mnie codziennie,pytal co u mnie,opowiadal o swoim dniu ittd.Spotkaliśmy się i robilismy to systematycznie,ale i tak nasze drogi się rozeszły. Czasem ktoś na wstępie pieprzy głupoty,a pozniej od tego odchodzi,ale te portale i opisy na nich to zenua.A to na fb ... wyzsza szkola melanzu to skraj glupoty.

Gość gość
gość dziś j poznałam kogoś normalnego tam. jakie było moje kryterium? żeby dobrze nam sie rozmawiało, żebyśmy potrafili sie rozśmieszyć, i własnie z jednym tak dobrze mi sie rozmawiało (choć wygląd wcale nie był najlepszy z tych wszystkich z którymi rozmawiałam) no i widujemy się od roku, nie wiem czy z tego będą dzieci, ale znajomość bardzo fajna ccccccccccc a seks uprawiacie?

Gość gość
kobiety fakt może ładne ale im ładniejsza tym większe dno

Gość zalozycielka3030
Nie umiem sie zauroczyc, nie dla mnie te portale, a w tym wieku to jedyna opcja dla mnie tak naprawde.

Gość gość
Toz ja nawet nie zaczelam ;) jestem po rozstaniu i z ciekawosci weszlam na portal, obejrzalam kilkanascie profili i wyszlam. Sam w wieku 30 lat to tylko komornik moze znalezc ;)

Gość zalozycielka3030
To wyzej to ja ;) Faceci to maja dobre podejscie, slyszalam od kolegi. Wysylaja ta sama wiadomosc do wszystkich lasek ktore im mniej wiecej podpasuja. Jak ktoras odpisze to od razu sie umawiaja i juz. Moze wyjdzie zwiazek jakis, moze seks..... No ja tak nie moge ;]

Gość zalozycielka3030
Nie dajac szansy facetom z portali, nie mam szansy kogos poznac i sie zakochac, ale kurcze, nie moge i nie chce sie przelamac. Sama juz nie wiem czego chce, jakiejs naturalnej znajomosci, ktora moze przeksztalcilaby sie w cos wiecej. Ale ja mam taka wade ze jestem bardzo powolna w tych sprawach.

Gość MiP
Ja tam na portalu na literę S poznałem fajną kobietę. Grunt to nie kombinować. Trzeba chwilę popisać, potem się spotkać i tyle. Było na początku wielkie zauroczenie, teraz to chyba tylko we mnie zostało, a ona mnie lekko olewa, ale w sumie to jest coś wartościowego

Taką wiadomość wysyłaną z automatu, łatwo poznać, bo jest ogólnikowa i nie ma w niej nic o Tobie. Powiem ta, że wszyscy są siebie warci i trzeba czasu i pracy aby odsiać od ziarna plew. A w pracy autorka nie ma jakiegoś fajnego kolegi? Gdybym był młodszy, to mogli byśmy wyskoczyć na jakieś małe rozpoznanie i kto wie. Po tym jak opisałaś swoje odczucia z portalu przypuszczam, że nie jesteś pustakiem i masz poukładane w głowie. Znaleźć taką kobietę, to sukces a jak jeszcze sobie podpasujecie oboje, to 6 w totka. Ktoś dobrze napisał, że nic na siłę i wcześniej czy później coś się trafi nawet nie wiedząc kiedy. A tak na marginesie, to judro idę na taką randkę i jestem ciekaw jak to będzie. Czy ja jej spasuje i czy ona mi. Jednak co by nie było, to mam nadzieję, że film w kinie będzie fajny:-)

Gość MiP
Nie chodzi się do kina na randki matoły. Tak się nie przekonasz z kim masz do czynienia.

Gość MiP
Spacer, kawiarnia, wspólny obiad cokolwiek, żeby porozmawiać.

Jasne, że kawiarnia na pogadanie lepsza. W kinie można się sobą oswoić a po kinie spacer i pogadać. Chyba nie sądzisz, że trzeba się trzymać regóły, którą akurat ty uważasz za słuszną. Zawsze w kinie któraś se stron może wyjść do toalety na kupe i dać dyla jak coś będzie nie tak haha:-)

Gość mar77
Witam :) Ja chcialbym miec kobiete. Tylko ze zadna nie chce faceta ktory jest niepelnosprawny na wozku...

Gość mar77
A nic mi nie przyszlo na meila :(