Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plusssz Active Forte opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś tutaj stosował Plusz Active forte do nauki? Jak to wpływa na poprawę koncentracji?

Gość gość
Jeśli chcesz szybkich efektów w nauce i trwale zwiekszyć swoje możliwości uczenia się i zapamiętywania to polecam hipnozę u hpnoterapeuty albo takie nagrania http://skarbnicazycia.pl/p/1532/329/hipnoza-do-nauki-hipnoza-mp3.html efekty są zaskakujące. Już po 7 dniach nauka stała się łatwiejsza - zapamiętuję około 2 razy więcej ze zwykłego przeczytania tekstu :)

Gość gość
ja się odchudzałem z hipnozą i podziałało - chętnie sprawdzę też jakie efekty przyniesie podczas uczenia sie

Gość gość
no hipnoza działa na ponad 90% ludzie więc nie dziwne że pomaga też w nauce

Gość gość
Plusz active forte brałem i pomaga ale niestety później jest takie małe zejście i trzeba odpocząć albo wziąć następny - wszystkie tabletki na koncentrację i szybką naukę działają w taki sposób

Gość gość
Jak to z suplementami - pierwszy jest silny, później moc spada, ale naprawdę większość z nich jest oparta o kofeinę, taurynę i witaminy dostępne na przykład w owocach. Oczywiście warto się wspomagać, ale nie za wszelką cenę. Na hipnozie byłem dwa razy w celach zwalczania złych nawyków, a konkretnie bałaganiarstwa i udało się. Zobaczcie, że nawet w tekście pisanym mam zawsze porządek, oddzielam wątki w wyraźny sposób. Hipnoza bardzo mi pomogła.

Gość gość
A ten Plusssz Active Forte to na kofeinie jest?