Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 dziewczyny tylko którą wybrać? pomocy

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna nr1. Nałogowo pije alkohol, weekendy spędza w klubach do białego rana, kolejny dzień męczy ją kac również moralny. dziewczyna nr2. Agresywna, wulgarna, taka patologia, damska wersja blokersa, chodzi na damskie ustawki. dziewczyna nr3. Była prostytutka, w miejscu, w którym mieszka znana jako puszczalska i romansująca z żonatymi. x Tu pytanie do Was. Którą z nich wybrać na dziewczynę? Wyprzedzę Wasze pytania. Mam 29 lat, pracuję mam własne mieszkanie, jestem prawiczkiem i nie mam szans na lepsze dziewczyny. Chcę być w końcu w związku i tylko takie dają mi szansę. Która z nich bardziej wg Was nadaje się do związku ze mną. Ja zasadniczo nie pije, nie palę, zdrowo się odżywiam, jestem spokojny i nie mam prawka. Pozdrawiam

Nie wytrzymasz z żadną z nich. Nie wiem, czemu ludzie wolą być z byle kim, niż z nikim - przecież będziesz gorzej cierpieć u boku takich kobiet, nie mówiąc już o drwinach ze strony znajomych. znaj swoją wartość i nie zniżaj się do patologicznego poziomu.

Gość gość
dla prawiczka tylko trójka się nadaje, choć ja bym stawiała na 1.

Gość gość
Mielena dziś x Samotność również bardzo rani. Wiem doskonale, że nie mam szans na normalną dziewczynę bo żadna nie chce prawiczka szczególnie w takim wieku. Chcę mieć u boku jakąś kobietę, o którą będę mógł dbać i której ofiaruję swoją miłość, i z którą założę rodzinę.

Gość gość
najbardziej sensowna jest pani z nr 3. była prostytutką, a czy romansuje to tego nie wiesz, bo to opinia. ja kiedy usłyszałam opowieści wyssane z palca o mnie to prawie ze śmiechu umarłam:)

Gość gość
Autor ma rację! Jako prawiczek nie ma co wybrzydzać powinien się cieszyć, że jakakolwiek kobieta go chce! Była prostytutka jest ok bo i tak nie znajdziesz dziś dziewczyny, która nie sypiała by na prawo i lewo a tak ona może będzie Tobie wierna. powodzenia

Gość gość
Co za głupi temat. Chłopie jesteś wartościowym człowiekiem i nie wierz w te brednie ze dzis wdszystkie puszczają się na prawo i lewo to nieprawda, jest jeszcze wiele wartościowych kobiet ktore by Cię chciało, trzeba tylko poszukac dobrze i w odpowiednich miejscach a nie na dyskotekach czy barach.

Gość gość
ale Ty chrzanisz jak wartościowa się zakocha to nawet się ucieszy że prawik,wam naprawdę siadło na mózg od czytania bzdur tutaj

Gość gość
Wszystkie 3, a jak nabierzesz doświadczenia i śmiałości to daj im kopniaka w tyłek i znajdź normalną kobietę.