Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkanr1

zaprosil na randke i nie zaplacil wstepu

Polecane posty

Gość gość
"Zasadą jest, że mężczyzna na randce płaci" X Czyją zasadą? Twoją? Kazdy płaci za siebie.

Gość gość
Rzeczywiście to nie było grzeczne z jego strony. Skoro zaprosił powinien zapłacić. Mężczyźni w tych czasach zapominają jak nalezy sie zachowac. I nie sluchaj bzdury typu ''sama płac'' ten kto zaprasza ten płaci nic w tym trudnego do ogarnięcia Panowie szczególnie, że dziewczyna postawiła jedzenie. To nie kwestia żałowania pieniędzy albo przejawy materializmu... trzeba mieć gest a teraz u facetów to rzadkość.

Gość gość
to jeszcze nic, zaprosił mnie kolega na randkę/ jeśli można to tak nazwać, na wspólne spędzenie wieczoru, pisaliśmy ze sobą długo, spotykaliśmy się itp. Umówiliśmy się ze jedziemy gdzieś potańczyć długo mnie namawiał< w końcu się zgodziłam. Wsiadam do auta, a tam odwraca się kierowca i mówi : zrzuta na wahę, po 25 zł, ja oczy w słup, ale wyciągnęłam i mu dałam kasę- wiedząc, że ostami raz n im gdzieś pojechałam. Wychodzimy, a chłopak z którym się spotykałam, idzie przodem, więc i za wejście musiałam zapłacić sama, kolejne 20 zł. Sama kupowałam sobie drinki i sama się bawiłam. Ostatni raz, z nim pojechałam. Porażka.

Gość gość
Dobrze, że sa te nowe zasady, kazdy płąci za siebie, w sumie dla mnie to nawet lepiej

Gość gość
Droga Autorko czy ty byłaś zainteresowana tym spotkaniem? bo ja uważam że nie. bo z tego co przeczytałem to ty chciałaś mieś darmowy wstęp na imprezę. i tylko tyle. Na chłopaku ci nawet nie zależało. A partnerstwo polega na tym że dzieli się koszty na dwa, a ty chyba szukasz bardziej sponsora.

Gość ggoość
1. Autorka kupiła jedzenie dla nich obojga, czyli sprawiedliwie byłoby gdyby on kupił bilety za nich oboje. 2. Jeśli nawet ona ma płacić za siebie, to i tak on powinien kupić oba bilety, a ona powinna później zwrócić mu pieniądze. No bo sory, ale co to za kultura, że kupił tylko sobie bilet? Ja nawet jak z koleżanką gdzieś idę (np na koncert), to jedna z nas kupuje oba bilety, a druga dopiero później jej oddaje, bo skoro jedna już jest przy tej kasie, to czemu ma myśleć tylko o sobie?

Gość gość
takiemu frajerowi powiedzialabym, ze rozbalal mnei brzuch i pojechala do domu :o masakra co za koles..

Gość gość
Ty szmato jedna, kazdy płaci za siebie!

Gość gość
naprawdę ludzie jak czytam niektóre wasze posty to mi się śmiać chce :D ze skrajności w skrajność... on ją zaprosił na randkę, ona kupiła jedzenie. chyba mógłby postawić te bilety, dajcie spokój. jak dla mnie autorka słusznie jest oburzona. burak i tyle z niego. egoista nawet jeszcze bym powiedziała...

Gość gość
gość dziś Ty szmato jedna, kazdy płaci za siebie! chyba o swojej starej piszesz, zaplaciles jej juz za urodzenie siebie?

Gość gość
chyba o swojej starej piszesz X O tobie szmato piszę!

Gość gość
zyd i tyle

Gość gość
gość dziś chyba o swojej starej piszesz X O tobie szmato piszę! kazdy mierzy swoja miara :P

Gość gość
Won szmaciarzu jeden, prawiku zje/ba/ny z forum dla kobiet!

Gość gość
Hehe to jest nic, mnie i kolegę kiedyś kolega podwiozl samochodem, mówi wsiadajcie bo i tak jadę a po drodze zapytał czy po dychu damy na paliwo, mój kolega dał, ja nie dałam. Sorry miałam Jechać autobusem i byłoby taniej, sam miał jechać do miasta coś załatwić więc moim zdaniem był chamski.

Gość randkanr1
no chamskie nic nie powinien wziac od was skoro i tak tam jechal a jesli chodzi o mnie to ja juz koncze z randkami facetami

Gość gość
Ty szmato jedna, kazdy płaci za siebie! uwaga!!!!! tak właśnie wygląda facet który w życiu nie miał randki,bo nie było chętnych na takiego buraka. A w kinie ostatni raz był z matką jak miał 8 lat

Gość gość
A partnerstwo polega na tym że dzieli się koszty na dwa, a ty chyba szukasz bardziej sponsora. Partnerstwo, na etapie randki....randka to etap zabiegania o kogoś- i to z obu stron a nie wyjście z koleżanką do kina. Jeśli facet zaprosił to znaczy ze che zwrócić jej uwagę i mieć jakiś dalszy ciąg znajomości, bo jest zainteresowany...Jak nie jest to niech idzie do kina z kolega, każdy zapłaci za siebie i nawet moga po dać sobie buzi jak lubią