Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko źle zachowuje się przy karmieniu piersią mimo ze dbam o warunki

Polecane posty

Gość gość

ma 5 miesięcy, bez przerwy płacze ale to inna bajka, chciałam jak najdłużej karmić piersią lecz niestety w pewym momencie zaczęło się szarpanie piersi, udawanie zainteresowania karmieniem po to tylko by za chwilę odwracać głowkę, bić rękami. przy karmieniu był niespokojny i nerwowy mimo calego mojego starania by byly dobre warunki, czyli sami w pokoju, wyciszeni, ja nie jestem nerwową osobą. z czego to wynika że dziecko po prostu nie chce byc karmione naturalie? miał tak ktoś?

Gość gość
To normalne u pieciomiesieczniaka. Dziecko zaczyna interesowac sie swiatem, jest zbyt zajete na kp :) U moich dzieci to minelo dosc szybko. Jak nie pili duzo w dzien to dopili w nocy. U ciebie moze to byc tez kwestia smoczkow, butelki, dokarmiania mm.

Gość matka wariatkaa
Ja tak miałam z córką,po miesiącu powiedziałam koniec tego i przestałam karmić...Nie miałam siły i cierpliwości żeby siedzieć i patrzeć jak dziecko zamiast jeść to płacze,zasypia budząc się po 15 min z rykiem,bo znowu głodne.Nigdy nie wiedziałam ile zjadła,bo przecież nie mam miarki w cyckach :o przeszłam na mleko modyfikowane i miałam spokój.Tobie też to radzę ;) Aaaa i córka dziś ma 8 lat i jest okazem zdrowia,więc darujcie sobie gadki,że najlepiej karmić do 3 roku życia :o

Gość gość
Tu gosc wyzej, karmilam 16 m, dwa lata ponad i teraz juz rok.

Gość gość
Te nawiedzone od mm beda cie namawiac na butle. Zwolenniczki kp beda dawaly powody, dlaczego kp jest lepsze. To ty musisz zdecydowac wiedzac, ze takie zachowanie przy piersi jest normalne i przejsciowe. Powodzenia!

Gość gość
Taki etap, moze ida zęby i stad ta nerwowosc. Minie.

Gość gość
Nawiedzone moga byc te od kp a od mm to zwolenniczki pomylilo ci sie dojna krowo

Gość gość
Wyzywasz kobiety od krów, chociaż wszystkie ssaki karmią dzieci swoim mlekiem a ty karmisz swoje mlekiem od krów, to chyba twoje dzieci to małe krowy?