Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana252423

Do wszystkich mam:):)

Polecane posty

Gość zaklopotana252423

Hej Wszystkim Mamą :) Mam do was pytanie .. może nie standardowe ale bardzo mnie nurtujące . Zostałam mamą 8 marca i ma matulką córeczkę. Przed ciążą miałam bardzo regularnie okres co 28 dni co do minuty. Po ciąży dostałam okres dopiero 13 maja, więc ponad dwa miesiące od porodu i najgorsze jest to, że nie mam go znowu do teraz. Mamy już 15 czerwiec i dalej nie mam. Z mężem się kochaliśmy ale w prezerwatywach.... Może pomożecie . Dziękuje :):)

Gość gość
Dziewczyno, jeśli karmisz piersią, to jeszcze długo możesz go nie dostać. Ja dostałam okres po 9 miesiącach od porodu...

Gość gość
Hej. Tez zostalam mama coreczki 8.03 ;) Mialam cc. Karmie piersia. Pierwsza @ dostalam wlasnie wczoraj,ale z tego co czytalam to pierwsze miesiaczki moga byc nieregularne i w odstepach nawet kilkumiesiecznych. Oczywiscie test mozesz zrobic ;(

Gość gość
Ja po pierwszym porodzie dostałam po roku, a kolejna po 3miesiacach. Po drugim porodzie, dopiero dzisiaj,po prawie półtorej roku. Obu synów karmilam piersią rok i 4 miesiące.

Gość gość
Dziękuje wam dziewczyny. Jestem już bardziej spokojna. Nie wiedziałam, że karmienie piersią ma wpływ na okres. Dziękuje