Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pragne dziecka

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam 18lat tak zaraz zostane zjechana za to ze "gówbiara za seks sie bierze ",ale pomijajac to ze jestem młoda jestem dojrzala na swoj wiek mimo mlodych lat duzo przeszlam przykrych rzeczy . Mam chlopaka od 4 lat 6 lqt starszego odemnie. Kochamy sir bardzo.juz raz bylam w ciazy pol roku temu ale poronilam :( zalamalam sie ,chce mi sie ryczec dzis dowiedzialam sie ze moja kuzynka jest w ciazy. Zostal mi rok szkoly i wiem ze dziecko to odpowiedzialnosc a nie zabawa. Moj chlopak tez chce dziecka mamy za co sie utrzymac. Wiem ze musze poczekac ale tak cholernie chcialabym miec to malutkie sloneczko :(

Gość gość
patologia. i kolejne prowo. ludzie tu przychodzą z poważnymi problemami smarkulo. zajmij się czymś.

Gość gość
Nie nazywaj mnie patologia. Nie nie jest to prowokacja.I zawistnych komentarzy nie potrzebuje.Założe sie ze gdybym nie napisala swojego wieku twoja odpowiedz byla by inna.

rozumiem co czujesz ale skup się teraz na nauce, masz jeszcze dużo czasu na zostanie mamą kilka miesięcy nie zrobi ci różnicy, a stres związany ze szkołą w ciąży może ci tylko zaszkodzić. Lepiej jak zakończysz jeden rozdział i zaczniesz następny a nie tak wszystko naraz. Co prawda jestem kilka lat starsza ale byłam w ciąży pod koniec studiów, tak mieliśmy zaplanowane skończe studia a 2 miesiące później zostane mamą i nie powiem końcówka nie była łatwa ale dałam radę. NIestety moje dziecko zmarło krótko po porodzie i teraz jak widzę kogoś z niemowlakiem to jestem strasznie zazdrosna, bo mój maluch miałby dziś dokładnie 9 miesięcy. Co prawda jeszcze nie staramy się z mężem o następne dziecko, no ale może niedługo