Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie bo nie byłam kobieca

Polecane posty

Gość gość
Oczy mam ogromne to nie problem. Nie ma problemu w moim wyglądzie, wiem to, że nie jestem jakimś pasztetem.. Po prostu nie wiedział co mi powiedzieć i powiedział tak, żeby zabolało mnie jak najbardziej i żebym cierpiała. I udało mu się bo bardzo mnie to boli...

Gość gość
Bardzo boli kiedy ktoś cały czas powtarza, że kocha a potem mówi, że nigdy nie był szcześliwy. Że byłam jakimś marnym substytutem szczęścia. Boli, kiedy oddaje się całe serce komuś a on tak się zachowuje. I jeszcze ze on tego nie przeżywa bo po prostu ma to gdzieś.....

Gość uwaga to 40cha co ma pecha
Ludzie do kurffy nedzy przestancie juz. To czeterdzecha co ma pecha. Schizofreniczne babsko. wymysla hisorie , ktore koopy sie nie trzymaja. ma ponad 45 lat, od 7 lat siedzi w domu i wypisuje w internecie tematy jak to faceci ja zle traktuja bo jest gruba jak swinia. kurrfaa a wy wszystko lykacie

Gość gość
Ten sposób pisania jakbym w jego życiu była nikim. Jakby niemiec mówił do żyda. Z taką pogardą, wyższością, jakby go to cieszyło i czerpał energie z mojej krzywdy To nie jest prowo idioto. Jak nie chcesz to nie pisz. Byłam z takim idiotą, że ludzie na babskim forum mi nie wierzą....

Gość gość
W ogóle jak tak sobie myślę jaki dla niego był ideał kobiety to chyba jakaś tirówka...Wiecznie, że dekolt za mały, że mini za krótka, że szpilki najlepiej szczudła....

Gość gość
lykajcie dalej jak pelikany :-O :-O :-O

Gość gość
Kobieto, przestań rozkminiać na tym "egzemplarzem", bo to tylko strata Twego cennego czasu. Ciesz się, że takie ścierwo poszło w siną dal. Wierz mi, wnioskując z tego, co piszesz, byłaś w związku nie z mężczyzną, a z CHŁOPCEM. Nieważne ile ma lat. Wiek to tylko liczba, a psychika i emocjonalna dojrzałość to zupełnie inna bajka. Tak więc cycki do góry i żyj jak kobieta z godnością i nawet nie waż się ani jednej łzy uronić po takim gnojku. Mówię to jako kobieta. Powodzenia!

Gość gość
Wszystkie moje przyjaciółki tak mówią.... Gdyby nie one nie pozbierałabym się do kupy... Doskonale wiem, że to co mówił jest nieprawdą ale tyle mu dałam, zaufałam a on z takimi tekstami...

Gość gość
tylko sie cieszyc, ze poszedl w dluga :D :P

Gość gość
Rzeczywiście brzmi jak prowo. Facet cie traktuje jak śmiecia, wyzywa od niekobiecych a ty z nim jesteś chociaż przecież jesteś mądra, piękna, możesz miec każdego i jesteś fotomodelką.. Skoro tak mu nie odpowiadał twój wygląd to dlaczego od razu nie powiedziałaaś "albo mnie akceptujesz albo spadaj"?

Gość gość
Bo początkowo było super. Nie czepiał się o nic byłam "piękna". A potem stopniowo "bo mogłabyś mieć dłuższe włosy" i tak coraz bardziej schodkami aż doszło do tkaiego czegoś. Pozwalałam na końcu zwiazku bo byłam zaślepiona, bo go kochałam i nadal kocham.... Odeszłam od niego a on mnie błagał, żeby wrócić. W tedy padło ultimatum. I jak widać sam odszedł z pogardą. Chciał odejść to mógł zrobić to z klasą a nie tak mnie potraktować. I jeszcze tekst, że może ze mna zamienić kilka zdań "w sumie zasługujesz na to" z takim dociśnięciem, wiecie jak pan mówi do psa....

Gość gość
Nie rozumiem kobiet, które związują się z takimi egoistycznymi dupkami :O Kobieta prawie wszystko daje w takim związku (w kontekście emocjonalnym), a prawie nic nie otrzymuje. Nie mogłabym być z takim kimś.

Gość gość
facet widocznie kochał tylko twój wygląd i to jak się prezentujesz (zwłaszcza przed jego kolegami zapewne) nie masz nad czym płakać, żadna strata, że odszedł niestety większość facetów jest powierzchowna, ale na szczęście są wyjątki

Gość gość
gość dziś Bylas zapchajdziora (biedny chlop musi miec babke zbymy mu sie mozg od nadmiaru spermy nie lansowal) zostawil Cie bo juz pewnie ma na horyzoncie inny obiek westchnien jemu przychylny. x Ha ha ha ha, zapchajdziura he he. Jeśli przez tyle lat ten biedny chłop nie potrafił sobie ładniejszej do spuszczania znaleźć, to znaczy, że Adonisem to on na pewno nie jest, a do tego zwykła pierdoła.

Gość gość
Uważam, że to nie prowo. Mój ex mnie wyzywał, komentowal kazdy element mojego wygadu, nawet kolana, a bylam szczupla dziewczyna. Byl brzydki i ewidentnie zakompleksiony. Nie wiem czy to tylko na kafe ludzie sa tak glupi ,ze mysla, ze wystarczy, jak laska jest piekna i juz ma szacunek faceta. Takie rzeczy niekoniecznie zaleza od wygladu

Gość gość
Wróci na 99% a w tedy dostanie takiego kopa w dupę, że wyląduje w Meksyku..

Gość gość
a jak wam sie ukladalo w lozku? Czesto to robiliscie?

Gość gość
Był słaby. Nie dawał mi przyjemności nawet minety nie umiał zrobić...Ja się starałam, raczej nie udawał

Gość gość
No i co się wielkiego stało?Nie bądźmy sentymentalni,co dzień ktoś kogoś porzuca:-P

Gość gość
Ja myśle, że to prowo. Wiele rzeczy tu się kupy nie trzyma. Autorko, wymieniasz tylko jego wady. Skoro był taki zły to dlaczego byliście tyle lat razem? Sorry ale nie kupuje tej historii.

Gość gość
Weźmie taka i wszędzie pisze głupoty,zawsze miesza Niemca z Żydem do swoich uczuciowych porażek,ale beka ze starej baby:-P