Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni jesli zapraszacie to placicie jesli nie chcecie placic to nie zawracaj

Polecane posty

Gość gość

nie zawracajcie nam głowy;) i nie zapraszajcie

Gość gość
A CO BYŁAŚ ZAPROSZONA I NIE ZAPŁACIŁ?:)

Gość gość
Taki temat niedawno tutaj był i miał tysiąc wpisów, nie reaktywujcie tego :O

Gość gość
ale tylko gamon zaprasza nie placac. Przeciez zasady dobrego wychowania mowia "kto zaprasza,ten placi" Wiec Panowie i Panie jesli zapraszacie to Wy placicie,a nie czekacie na plec przeciwna.

Gość gość
k***y

Gość gość
kto zaprasza ten płaci :) za to że ktoś chce z wami spędzić czas

Gość gość
jak się spotykacie i się umawiacie na wspólne spotkanie każdy płaci za siebie, naciągaczkom to się nie spodoba bo nie ma to jak darmowa kolacyjkę wrypać.

Gość gość
jak facet powie " płacimy po połowie" to żadnej laski nie wyrwie, no chyba, że jakąś brzydką, zdesperowaną albo grubą , skąpi faceci tylko na takie zasługują :) za ładne trzeba płacić

Gość gość
dlatego że są ładne mam placić? Tak to się odbywa w domu publicznym :D

Gość gość
Ale komu ty to tlumaczysz autorko? Bandzie troli z kafe czy masz nadzieje ze jakis przylizany golodoopiec o blekitnych oczach z ktorym ostatnio randkowalas to przeczyta? Prawdziwym dfacetom nie musisz tego tlumaczyc my to wiemy nikt nie lubi byc frajerem karmiacym latwe laski dlatego ja zawsze jak zapraszam to place cola kawa gora 10 zl! Druga randka jak widze ze bedzie to moge sie wykosztowac i 20dyszki wydac a jak mi zalezy to wydam 1500tys na weekend w gorach i nie pozaluje nawet zlotowki ogolnie kobiety sa fair czesto zabieram je zamiast na kawe to np cyber gaja place ja pozniej mowie cho na cole a one sameprzejmuja inicjatywe i stawiaja ta glupia cole zeby pokazac ze sa spoko mily drobny gest a dobrze widziany

Gość gość
nie sprzedawaj nas ty kołku, skapną sie że jak postawisz herbate to chcesz w anala jej pyknac w zamian