Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś coś doradzi..

Polecane posty

Gość gość

Sprawa ma się tak: Kończę studia i pracuję dorywczo w sklepie. Jakiś czas temu spodobał mi się pewien mężczyzna, napisałam do niego list, w którym zawarłam to że mi się podoba i chciałabym go poznać.. podałam nr tel.,umieściłam za szybą w jego aucie. Niestety pozostał bez odpowiedzi. Nie wiem czy wie że to ja pisałam ( wątpię), ale z drugiej strony nie zaryzykował i nie napisał. Nie wiem również czy nie ma dziewczyny, narzeczonej ( co prawda nie widziałam go ani razu z kimś kto mógłby być jego dziewczyną a obserwuje go jakieś pół roku...) I problem w tym że nie mogę przestać o nim myśleć, a powinnam się przygotowywać do obrony . Chwilami mam zamiar podejść do niego i się zapytać, ale brakuje mi odwagi jak zawsze zresztą. Z zebraniem odwagi do zostawienia listu zeszło mi grubo ponad miesiąc..

Gość gość
odpuść sobie skup się lepiej na tej obronie

Gość gość
nie potrafię się skoncentrować.. wzięło mnie jak małe dziecko a mam 25 lat..staram się uczyć ale nie potrafię. Cały czas chcę się dowiedzieć dlaczego nie odpowiedział, a z drugiej strony jak powie że ma kogoś to poczuje się jeszcze gorzej.. tak to mam przynajmniej złudne nadzieje ze może się uda..

Gość gość