Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga9

Były chłopak i wakacje

Polecane posty

Gość Iga9

Czesc, chcialabym Wam przedstawic krotka moja sytuacje. Wiec w tym roku wyjezdzam nad morze i okazalo sie ze w to samo miejsce co moj ex. Poznalismy sie w 2013 roku w wakacje i potem sie rozstalismy i w 2014 w wakacje znow byl powrot, ale znow niestety nie wyszlo. Kiedy probowalam to naprawic, on chcial zebym udowadniala mu na kazdym kroku co do niego czuje, ale niestety jestem typem dziewczyny, ktora nie lubi sie narzucac. Wiadomo pozostal mi wciaz po nim sentyment i jemu chyba tez, bo widze ze przeglada zwiazane ze mna rzeczy. Co sadzicie o tym ze on bedzie w wakacje w tym samhm miejscu co ja? Boje sie ze ulegne i mozemy sie spotkac. Czy moze do czegos dojsc? Wkoncu to wakacje, morze, ale z drugiej stront czy da sie zachowac zdrowy rozsadek? Prosze o odpowiedzi.

Gość gość
Czy moze do czegos dojsc? xx Obcych ludzi na forum pytasz czy może do czegoś dojść? Jedno wielkie LOL.

Gość gość
Jesteś jakąś bezwolną kukłą czy co? Chyba masz wolną wole i skoro nie chcesz żeby do czegos doszło, to nie dojdzie bo tak postanowiłaś.