Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trust_Me_Im_A_Chemist

Proszę bardzo, wyżyjcie się i podbudujcie swoje ego.

Polecane posty

Macie taką okazję, tak! Żeby nie zaśmiecać tematów Waszymi docinkami skierowanymi w moją stronę, założyłam Wam specjalnie temat. Wyżyjcie się, poobrażajcie. Proszę bardzo. Zamiast do każdej mojej wypowiedzi dopisywać coś niemiłego. ;) Pozdrawiam odważne anonimki. Z chęcią poczytam!

Gość gość
Sama zaczynasz niewyrosnieta koorwo to czego sie spodziewasz?

Nie, ale to jest bardzo śmieszne, kiedy nie obrażę nikogo, po prostu napiszę coś normalnego, a ktoś mi oświadcza, że nie mam kultury. :D Dlatego z chęcią poczytam ich wypocinki.

Gość gość
Jesteś piękna :)

Gość gość
chyba piękna inaczej :O

Gość gość
Choćbym bym w najgorszym dole....nigdy nie wyżywam się na kimś ;) i nie ma za co :)

Gość gość
Może i bylabys sympatyczna ale za bardzo sie madrzysz a teraz pokazujesz matkę Teresę.

Gość gość
Madrzysz się jak każda Polka która jest nienaturalnie szczęśliwa i radosna i pełna entuzjazmu i wiary w inteligencje. Kiedyś zostaniesz tak w łeb że po 30 będziesz stara zgorzkniala baba która się będzie zastanawiać dlaczego zmarnowała życie na robienie dobrego wrażenia na innych.

Gość gość
" zmarnowała życie na robienie dobrego wrażenia na innych. " Dobrze powiedziane.

A jak lubię być taka radosna i pełna entuzjazmu? A jak byłam taka do maleńkiego? To, że pocieszna ze mnie osoba nie znaczy, że uważam siebie za wszystko wiedzącą mądralę. ;) I już dostałam w łeb - w dzieciństwie, więc jakoś się nie przejmuję za bardzo. Bo po co? Mam się denerwować i myśleć, co będzie jutro?

>>>Kiedyś zostaniesz tak w łeb że po 30 będziesz stara zgorzkniala baba która się będzie zastanawiać dlaczego zmarnowała życie na robienie dobrego wrażenia na innych.<<< x zupełnie jak FAŁSZYWA zaraza, która powyższe słowa napisała :P.

Gość gość
Chodzi o to żebyś się nie eksploatowała ponad miarę, bo życie w konfrontacji jest brutalne i wcale nie piękne. Lepiej to wiedzieć od razu żeby nie skwasniec na starosc

>>>Przepraszam, ale Ty to uważasz za robienie dobrego wrażenia?<<< x Nie. Ta Pani dobrze opisała samopoczucie człowieka, który przez całe życie ciągle przed wszystkimi coś udaje. Biedni są tacy ludzie :(. x Chociaż ja też na tym forum inteligenta udaję :P.

gość dziś O to się nie martw. Życie trochę mnie nauczyło. No, ale co ja poradzę, że tymi literkami staram się jak najbardziej oddać swoje hm.. uczucia? Jestem bardzo ekstawertyczną osobą, niestety. Misiek, ale ja nie udaję. :c Przykre to, jak ktoś Cię próbuje zmieszać z błotem tak bez powodu.

>>>Przykre to, jak ktoś Cię próbuje zmieszać z błotem tak bez powodu.<<< x Na tym forum NORMALNE :(. x Robią to zakompleksione tłumoki, nie mające kontaktu ze światem realnym. Wyobraź sobie trzydziestoparoletnich prawiczków, bez wykształcenia, na utrzymaniu zapatrzonej w nich mamusi. Mają tak g_wniane życie:(, że mylą to forum z muszlą klozetową :(.

Gość Zdrowy na umysle
Jeżeli to zdjęcie profilowe to rzeczywiście ty, to wyglądasz na sympatyczną babeczkę. Nie przejmuj się docinkami tych niedołężnych hejterów.

Zdrowy na umysle No raczej ja, w szkole, w fartuchu, na pokazach chemicznych, na dniach otwartych. :) Miło mi. Po prostu ciekawi mnie to, jak niektórzy ludzie widzą innych mając tylko ich wypowiedzi. A zauważyłam, że większość kobiet potrafi być naprawdę niemiła.

Gość Zdrowy na umysle
Tak z ciekawości ile masz latek? Wyglądasz na młodą osobę. Uczysz chemmi, czy dopiero zamierzasz wiązać swoją przyszłość z tą dziedziną nauki?