Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzamin zawodowy asystent osoby niepełnosprawnej

Polecane posty

Gość gość
Mam pytanie czy grupa która weszła po tobie też miała to samo bo mnie dali trochę zastanawia ten sprzęt

Gość gość
Hej, wyżej o to samo pytałam, i niżej jest na to odpowiedź,że wszyscy mieli to samo

Gość gość
Hejka jutro mam egzamin, jakbyś mogła podpowiedzieć co było w problemach i potrzebach

Gość gość
Hej. ja również mam jutro egzamin i proszę o info czy niepełnosprawny to dziecko czy osoba dorosła oraz co wchodziło w skład dochodu rodziny. Wielkie dzięki!!!!

Gość gość
Witam bardzo proszę jeszcze o info co bylo konkretnie we wniosku o dofinansowanie co trzeba bylo obliczyć. Jutro zdaję i chcialabym zdać ten egzamin

Gość gość
Jaki byl rodzaj wypisania problemow i potrzeb bardzo proszę o info

Gość gość
Niepełnosprawna to kobieta dorosła, transfer z łóżka na wózek. Problemy fizyczne, psychiczne i społeczne do wypisania i tak samo potrzeby. Wniosek dochody obliczyć wspólne i przypadające na osobę.

Gość gość
Kwotę jakąś trzeba było wpisać ile kosztuje sprzęt, ale nie pamiętam jak to było sformułowane

Gość gość nowy
Gość powiedz co miałaś na egzaminie praktycznym 21? Będę wdzięczna. Ja mam dopiero za tydzień.

Gość gość
A może jakieś proszę!!! Kultury trochę, macie gotowca , bo już wiecie co będzie. To samo miałam co osoba, która wyżej na forum pisała. To , że tutaj ktoś napisze co było, to wyłącznie jego dobra wola. Więc szanujcie takie osoby, a nie teksty "Gość" , ładniej można zapytać. Denerwuje mnie coś takiego. Szacunek do drugiej osoby!!!! Dzięki osobom, które mówią co było idziecie i nie uczycie się wszystkiego tylko macie już pewność, a równie dobrze moglibyście/mogłybyście się uczyć wszystkiego!!!

Gość gość
Jak przeczytasz cały wątek wszystko jest już wiadomo , co było na praktycznym. Powodzenia

Gość gość
Hej pisałam dzis egzamin z aos jest transport.na.wozek banal wszystko jest przygotowane szlafrok pantofle i grzebień i wypisać problemy osobno biologiczne i osobno psychospoleczne i wniosek do pfron ale to wszytski pisze w tekscir takze spokojnie powodzenia opis to ... kobieta o wypadku ma parazliz kończyn dolnych przerwany rdzeń nosi pieluchomajtki Dużo czasu spędza spędza łóżku jest zaniedbana załamana itd niwtrzyma moczu i stolca nA stary wózek dużo czasu w łóżku i to ss prawie.wszystkie problemy jako tam byly

Gość gość
Ciekawe że egzamin praktyczny nie ma nic wspólnego z praktyką, Jacyś wybitni znawcy zrobili z praktycznego egzaminu wypełnianie papierów wniosków, w tabelach jakieś dziwne treści co trzeba było wyczytać z tekstu . Ten egzamin to parodia. Uwaga wypełnić wniosek np do Pefronu to już wyższa logika za każde błędy np zaznaczenie kwadratu albo przekręcenie nazwiska a już nie podpisanie się na końcu z data punkty lecą. Szkoda chodzić i marnować czas na taką szkołę masz maturę idź na studia bo inaczej będziesz klepać biedę podcierając tyłki za najniższą krajową.

Gość Aleksandra93
A moze to zalezy od szkoly? Bo ja np jak chodzilam do szkoly Progres to nam nie wspominali o tym jakie pytania beda. O egzamin sie nie martwilam bo tak wiele sie tam nauczylam, ze wiedzialam, ze zdam bez problemu :) no i sie nie mylilam :D

Gość gość1234567890
Czy ktoś zdawał już egzamin zawodowy z Asystent osoby niepełnosprawnej w styczniu 2017 ?

Gość kokita
Hej wszystkiem :) Czy pisał już ktoś z waszych znajomych albo wy egzamin poprawkowy sesją zimową styczeń-marzec. Pomocy bo zielonego pojęcia nie mam z czego sie przygotować a wiem że już jest zdawany :)

Gość gość
ja to szukam takiej osoby dla siebie Autorko, bo akurat tak sie sklada ze jestem niepełnosprawna. NIe wiesz przypadkiem jak sie załatwia, zeby mi przyslugiwalo takie cos? Czym taki asystent móglby sie zająć? Bo ja mam np.problemy z relacjami interpersonalnymi.

Gość gość
Kole

Gość gość
Zdawałam dziś z asystenta osoby niepelnosprawnej egzamin praktyczny ...była gimnastyka bierna kończyny dolnej prawej , tabela ze skala Barthel do wypełnienia i rubryki do wypełnienia. .1 - planowane formy działań asystenta i 2 -osoby wspierające asystenta w działaniu

Gość kokita
Też miałam pisać że jestem już po :) mam nadzieję że zdamy :)

Gość gość
Witam. Mam pytanie odnośnie egzaminu AON w czerwcu '17. Czy ktoś już może ma jakieś przecieki co do tekstu zadania lub czynności? Podzielcie się kochane kobietki informacjami. Może te panie, które zdają na początku. Ja mam egz.24czerwca, ale jakoś czarno to widzę. Przerażają mnie dziwne klucze autorów egzaminów. Wiem, że przy takiej ilośc***isanego tekstu na egzaminie+ czynność -te 2godz. to żadne halo.

Gość gość
Poproszę (jak ktoś już jest po) tematy z maja 2017 asystent osoby niepełnosprawnej egzamin zawodowy praktyczny aleksandrastudio@tlen.pl Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią dwie godziny przy takim długim pisaniu + czynności do wykonania to zdecydowanie za mało czasu.

Gość gość
moze ktos zdaje przed 24?

Gość gość
aleksandrastudio@tlen.pl poproszę tematy z czerwca 2017 jest już ktoś po? Napiszcie czy były problemy, działania asystenta, cele działania i jaki wniosek do wypełnienia i co wykonać. Wielkie dzięki.

Gość gość
Witam. Czy ktoś zdawał juz egzamin z asystenta? Ja zdaje 27.06.2017 i moze uda mi się uzyskać jakieś wskazówki? :c Prosze o pomoc.

Gość Anna

Witam czy ktoś zdawał Asystenta teraz tj. Styczeń 2019

Gość Oliwia

Właśnie nie,jak ktoś coś wie niech napisze