Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za długi seks

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem, niedawno zacząłem uprawiać z partnerką seks i mam problem. Minimum jakie go uprawiamy to 40minut, ona osiąga kilka orgazmów, nie ma już na nic siły a ja dalej nic. Muszę jej tłumaczyć że to nie jej wina, jak w końcu dojdę to po 10minutach mogę znów. Co z tym robić?

Gość gość
przed seksem sam sobie potrzep troche, ale tylko tak żeby się mega podkręcić. Powinno pójść szybciej

mam podobnie ale czuje ze to prowo, jak nie to wez sie ogarnij zyebie, jestesmy szczesciarzami. idz zostan gigolo

Ale ten seks jest za długi dla ciebie czy dla niej? Czy wcześniej, zanim zacząłeś uprawiać seks z partnerką, przez dłuższy czas regularnie się masturbowałeś? Jeśli tak, to długość stosunku jest efektem przyzwyczajenia twojego penisa do stymulacji silniejszej niż ta, która występuje w pochwie kobiety, lub też stymulacji określonego typu. W żadnym wypadku nie masturbuj się przed stosunkiem. To wymaga czasu, ale gdy przestaniesz się masturbować (jeśli jeszcze to robisz), twoja wrażliwość na bodźce wzrośnie i będziesz dochodził szybciej.

Gość gość
Piwosz93 spuszcza sie w 90 sekund:(

Gość gość
To nie jest prowo, seks jest za długi dla niej mi nie przeszkadza to za bardzo prócz tego że cholernie męczy. Masturbowałem się regularnie ostatnio ograniczam, jeżeli ma to pomóc to postaram się wykluczyć masturbację.