Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trust_Me_Im_A_Chemist

Ponawiam pytanie: Jakie książki polecacie?

Polecane posty

Polecam klasykę horroru: "Dracula" Stokera i "Frankensteina"Mary Shelley . Tyle powstało na podstawie tych powieści grozy filmów i gier, że szok.Warto cofnąć się do źródła, nawet jeśli się oglądało filmy.

Gość gość
Trust_Me_Im_A_Chemist dziś Coelho ogólnie dobre książki ma. usmiech.gif Coelho to g****o, takie polaczenie harlequina, Greya i jakiejś filozofii.

Gość gość
Z kryminałów polecam książki Z.Miłoszewskiego i Kasację R.Mróz

Gość Paulipio
Ja ci polecam "Dzień po dniu z muzyką Seweryna Krajewskiego". Świetna książka, bardzo wciąga.

Gość julitaaa999
ja ostatnio czytałam poradnik Mirandy Kerr 'Doceń siebie' ;) całkiem fajna książka, łączy ze sobą fakty z życia modelki, kulisy swiata mody i piękne cytaty :) Książka z tych lekkich, łatwych i przyjemnych, ale ma za zadanie motywować kobiety i myślę że sprawdza się w 100% ;)

Gość akimke
Psychologia Kwantowa Robert Anton Wilson :P Świat jest tworzony przez obserwatora JA. Hahaha ::(

Gość gość
Dla tych, którzy lubują się w powieściach historycznych, mam dość ciekawą książkę pt. "Zapach kwiatów kawy". Prawda, że tytuł do nas mówi? Bo ja za każdym razem czuję w sobie ten zapach. Książkę kupiłam w Matrasie, bardzo dobrze się ją czytało mimo tego, że ma ona ponad 600 stron. Zapisana w niej historia wciąga od samego początku.

Gość AnnaP89
Dużo książek bym poleciła, ale z tych, które ostatnio czytałam najbardziej utkwiła mi w pamięci "Dzień po dniu z muzyką Seweryna Krajewskiego". Dużo się dzieje, gwarantuje, że się nie będziesz nudzić.

Gość Grażka123
Koleżanka Ania wspomniała. Ja również ją polecam. "Dzień do dniu z muzyką Seweryna Krajewskiego" Derlatrki. W genialnej atmosferze została napisana książka i czyta się ją bardzo przyjemnie :)

Gość gość
Mgła Kai Malanowskiej. Moim zdaniem książka jest super. Ciekawie przedstawiony obraz polskiego społeczeństwa, ale też dobrze przemyślany wątek kryminalny. Dodatkowo fajny styl pisania autorki sprawia, że książkę czyta się jednym tchem.

Gość costa brava
"Jak rozmawiać z aniołami" poradnik Marii Bucardi. Może Ci się spodoba.

Gość morfi1
Czytałam "Jak rozmawiać z aniołami", to książka, która dużo daje, jesli tylko jest się osobą wierzącą.

Gość gość
Elżbieta Cherezińska "Legion" wspaniała i wciągająca książka :-) polecam

Gość gość
To zależy co lubisz czytać, mogę polecić książki Browna, albo literaturę faktu, też się dobrze czyta, w matrasie są teraz nowości w promocyjnych cenach, coś wybierzesz.

Gość gość
Renèe Knight– Sprostowanie

Gość Aria112
Jeśli komuś podoba się serial "Gra o tron" koniecznie musi przeczytać książkę, jest fenomenalna www.taniaksiazka.pl/piesn-lodu-i-ognia-tom-3-nawalnica-mieczy-1-stal-i-snieg-george-rr-martin-p-276482.html