Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapent_

A ja szukam kobiety ktura nie patrzy na wyglond ale na sercee

Polecane posty

Gość Zapent_

JW

Gość gość
Ja patrzę na serce,ale twoje błędy są tak rażące,że nie masz szans.

Gość gość
A ja nie szukam co prawda ale jak się trafi z taka która może być nawet blacharą i patrzeć na wygląd byleby sama była bardzo ładna oraz może być nawet materialistką byleby sama miała wypłatę z przyjemnością bym się umawiał i nawet chętnie bym wyjścia fundował ;) Jedynej wady jakiej nie może mieć to parcia na ślub i dzieci ;)

Gość gość
Napisałem trochę nieskładnie jak widzę ale nie mogę edytować.

Gość gość
To wcale nie musi być przecież pustak. Żadna z wymienionych przeze mnie cech nie wyklucza błyskotliwości ;) Poza tym ja też mam pewnie jakieś wady choć nieskromnie powiem że osobiście nie mam pojęcia jakie. Pewnie dlatego że sie w ogóle nad tym nie zastanawiam ;)

Nie ma ludzi bez wad masz je ty i rowniez ja. sadze ze predzej czy pozniej znajdziesz ta jedyna ;)

Popracuj nad ortografią, bo mnie dla przykładu serce boli od tych Twoich koszmarnych błędów.

Gość gość
ja patrze na inteligencje przede wszystkim

Gość gość
Ustalmy jednak od razu że ty masz tych wad więcej ;) a moje są jedynie domniemane ;););) Zastanawiam się nawet czy ty się właśnie pomówienia mnie o jakieś nieistniejące przywary nie dopuściłaś ale ten jeden raz ci daruję ;) i Nie szukam jak już wspomniałem wcześniej i jeśli mam być szczery nie za bardzo wierzę żeby znaleźć się mogła sama. Mam dziki tryb życia a oczekiwania z kosmosu. To musiałaby być masochistka która lubi wiecznie czekać na kilkakrotne wyjście do pubu lub na dyskotekę. Jak dziewczyna marynarza ;)

Ok nie chcialam cie urazic wybacz. w sumie tez robie podobnie nie szukam gdyz wierze w przeznaczenie .

Gość gość
oszkaa dziś Ok nie chcialam cie urazic wybacz. w sumie tez robie podobnie nie szukam gdyz wierze w przeznaczenie . x Nie wygłupiaj się! Gdzie twoje poczucie humoru? ;) Nie ma żadnego przeznaczenia. Życiem rządzi wszechobecny przypadek choć sprawia on złudne wrażenie że jest w pewien sposób uporządkowany. Każdego dnia każda najdrobniejsza nawet decyzja wpływa na to czy na przykład potrąci cię tego dnia samochód. Wiele decyzji innych nieznanych ci zupełnie ludzi też wpływa na to samo. Czy potrąci CIEBIE A NIE ICH dzisiaj samochód. Podobnie jest ze spotykanymi i poznawanymi ludźmi. Poznajemy tych a nie innych bo dosłownie miliony przypadków złożyło się na ten jeden moment w którym ci ludzie się spotykają i poznają. Nie ma żadnego przeznaczenia.

Gość gość
Co to za dziki tryb?

Gość gość
Ja patrze na portfel :)