Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawil mnie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 5 miesiacu ciąży, ojciec dziecka traktuje mnie jak śmiecia, odkąd zaszlam w ciążę.. znosilam to, nawet rekoczyny. Dzis dowiedzialam sie, ze chce mnie zostawić. Wynajmujemy mieszkanie, nie mam rodziców, zeby mi pomogli, nie mam dokąd iść... pracowalam na zlecenie, umowa przedłużana co miesiac, lub 3 miesiące, wiec nic mi sie nie nalezy. Jestem załamana...

Gość gość
A wcześniej dobrze Cię tratował?

Gość gość
Tak, wcześniej traktował mnie bardzo dobrze, przez dwa lata...

Gość gość
To co mu odbiło? :0 Wyjaśnił to jakoś?

Gość gość
Nie ma go calymi dniami (nawet jak ma wolne), a jak jest juz w domu to mnie unika, gdy próbuje rozmawiac o dziecku, lub pytam dlaczego tak sie zmienil to albo nieodpowiada, albo mówi, ze wymyslam... próbowałam drążyć, często rozmawial przez tel z 'koleżanką' z pracy, wtedy mnie uderzyl, nie zważając na ciążę, powiedział, ze on nie chcial tego dziecka. Dziś usłyszałam, ze nie chce ze mna juz być.

Gość gość
Współczuję Ci, zachował się jak ostatni frajer. To co on nie wiedział skąd się dzieci biorą? To była wpadka?

Gość gość
Spodziewaliśmy sie, ze mogę zajść w ciążę, oboje o tym wiedzieliśmy... zayluke szmate Mam jej telefon

Gość gość
Zabrał mi telefon i grozil za to co napisałam, boje sie o dziecko

Gość gość
Jesat to czesto reakcja ze go izolujesz zwlaszcza w ciazy i wielu facetow w dziecku widzi rywala dla siebie.Ja meza mam zawsze przy kazdym badaniu u ginekologa nawet gdy jestem na fotelu oboje lubimy byc zawsze razem.To samo wspieral porody.Czuje maz ze nie ma rywala bo on jest wazny w zwiazku tak samo mnie taktuje jak krolewna ja potem na drugim miejscu dzieci.Bo to jest prawda ze dzieci od nas kiedys odejda a my zostajemy razem do konca.

Gość gość
Do lekarza chodze sama, nie wyraza żadnych chęci. Gdzie mogę szukac pomocy? Zostaje bez dachu nad głową, bez meldunku i bez pieniędzy.

Gość gość
U innego faceta. W domie samotnej matki. Oddaj to dziecko do adopcji.