Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie od ciazy biochemicznej zaszłyscie w ciaze?

Polecane posty

Gość gość
pół roku

Gość gość
a długo się starałaś? brałaś jakies leki?

Gość gość
nic nie brałam, po kilku miesiącach starań zaszłam w ciąże, niestety okazałą się biochemiczna, wszystko się samo oczyściło, pól roku później kolejna ciąża, wszystko było tym razem OK, urodziła się zdrowa córeczka, półtorej roku później synek.

Gość gość
Ja w następnym cyklu. Ciąża bez problemu. Dziś córka ma rok i cztery miesiące

Gość gość
to super gratuluje wam dziewczyny ja w listopadzie miałam ciaze biochemiczna a teraz zaczełam pic inofem moze cos pomoze dodam ze byłam stymulowana lekami i właśnie przy tych lekach sie udało na chwile

Gość gość
Dajcie spokoj z tymi "ciazami biochemicznymi" :O .... jak na takim etapie mozna wogole mowic o "ciazy" ??? Po uja te testy po dwoch dniach robicie :O, nakrecacie sie tylko niepotrzebnie.

Gość gość
To ja ci powiem tepa dzido po co te testy w dniu okresu robimy. Otoz moj przypadek jest taki ze swiqdomie zdecydowalalm sie na maciezynstwo i po kondultacjo z gin kazal mi w kazdym cyklu w dniu oktesu robic test wlssnie ze wzgledu na ciaze biochemiczna. Mam gr kr 0- maz A* i wrazie poronienia musze dostac zastrzyk! Duzo kobiet z konfliktem krwi ma ciaze biochemiczna nie wie o tym wytwarzaja sie przeciwciala i ciezko im iyrzymac kolejne ciaze

Gość gość
go goscia z 11:46-poza tym jest ryzyko zasniadu jesli bhcg nie spada i wtedy trzeba byc pod kontrola lekarza, po to miedzy innymi robi sie test i bhcg. ja tez jak gosc powyzej mam zestawienie konfliktowe i po biochemiczenj ciazy nie dostalam zastrzyku i potem byl stres, ale na szczescie dziecko urodzilo sie z moja grupa krwi. Ja zaszlam w ciaze w nastepnym cyklu. Bardzo szybko sie udalo (mimo, ze przed biochemiczna staralismy sie dluugo) bo podobno po takim poronieniu szybko sie zachodzi, u mnie sie to potwierdzilo.