Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuchcik Lesio

Miło do Was napisać

Polecane posty

Witam Was pięknie :) Piszę do Was wrażliwy, odpowiedzialny i asertywny poznaniak z zawodu kucharz…od 5 lat wdowiec, który poszukuje swojej drugiej połówki serduszka i nowych ciekawych znajomości…może tutaj z Wami mi się to uda :) Powiem Wam szczerze, że jestem wdzięczny za wszystko co przeszedłem w życiu, za ludzi których poznałem (choć brakuje mi tej prawdziwej miłości). Wszystko mnie czegoś nauczyło i pozwoliło się zdystansować. Myślę, że wiele zależy od naszego podejścia do życia. Od tego czy wiecznie obwiniamy siebie lub cały świat (bądź siły nadprzyrodzone) za nasze nieszczęścia czy bierzemy się w garść, kończymy narzekać. Z podniesioną głową idziemy dalej. Choć mamy wpływ na wiele, to pewnych rzeczy nie wybieramy i wtedy albo będziemy się wiecznie buntować i narzekać, albo pokornie schylimy głowę i pewnego dnia życie nas pięknie zaskoczy. Uważam (mam nadzieję, że się ze mną zgodzicie) iż życie jest piękne i RADOSNE. Wokół wielu ludzi chodzi smutnych, w dzisiejszych czasach wielu ludzi cierpi na różnego rodzaju depresję spowodowane rozczarowaniem życiem. Nie żałujmy, że nas coś ominęło - wszystko ma swój powód. Nie żałujmy, że jesteśmy tym kim jesteśmy - wielu ma gorszy los. Doceńmy to co mamy z piosenką...Edyty Geppert na ustach – „Nie Żałuję”. Bo tak naprawdę chcemy być szczęśliwi - a nie doceniamy najpiękniejszych rzeczy jak np. : ciepłych dotyków promieni słonecznych, zimnych kropli deszczu, smaku urodzinowego tortu, uśmiechu przyjaciół, czy też dreszczy przechodzących przy cudownych chwilach naszego życia. Mam nadzieję, że moje wypocinki choć na chwilkę przyniosą ze słonkiem i wiatrem odczucie radości dla Was wszystkich :)

Gość kiwikam
s*******ayyyyy poznańska pyro