Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy umiesniony wycwiczony faceta moze sie zakochac w kobiecie z normalna figura

Polecane posty

Gość gość

w kierunku figury niedoskonalej? Czy bedzie celowal tylko w laski z kategorii superfit ze zrobionymi cyckami?

Gość gość
Może, chyba że występuje u niego przerost formy nad treścią:classic_cool:

Gość gość
Nie istnieje nic takiego jak figura NORMALNA. Jesteś dla niego atrakcyjna albo nie. Wiemy tylko że w swojej ocenie atrakcyjna nie jesteś.

Gość gość
zależy w czym się zakocha;) w tobie albo w twoich cyckach których pewnie nie masz

Gość gość
a nie bedzisz sie przy nim glupio czula w sesnsie jak pasztet. Facet ma lepsze cialo a Ty zwyczajne.

Gość gość
No wlasnie czulabym sie glupio, ze na niego nie zasluguje. On wyglada jak Wolverine (no dobra troche przesadzam), a ja .... 95-70-90, no troche mi sie zbiera w okolicy brzucha, ale otyla nie jestem. Znpwu jak miss fitnessu tez nie wygladam. No i niska jestem. Oczywiscie nie jest tak ze mu zawracam glowe, obserwuje tylko z daleka, po prostu dzis mi po glowie chodzi, stad dyskusja. Aha i nie znam go nie wiec nie wiem czy jest fajnym facetem czy ma sieczke w glowie.

Gość gość
gość dziś zależy w czym się zakochaoczko.gif w tobie albo w twoich cyckach których pewnie nie masz xxx Mam cycki, ale chodzilo mi o to, ze na pierwszym miejscu stawialby na mocno wycwiczona sylwestke, a przy takiej cycki gina - wiec stad dodatek ze laska ze zrobionymi cyckami mi go interesowala.

Gość gość
Z reszta... on na pewno ma dziewczyne, a jakby byl zainteresowany to by podszedl do mnie;)

Gość gość
Może sama zacznij ćwiczyć?

Gość gość
Ale ja cwicze, tylko nie wolnymi ciezarami - orbitrek, bieznia i cwiczenia grupowe shape. Jestesmy na jednej silowni, stad moje stwierdzenie ze jakby chcial to by podszedl, chociazby po to zeby mi powiedziec jak sie cwiczy. Coz...dzis sobie moze na niego popatrze przelotem chociaz.

Gość gość
Mięśnie kegla;)

Gość gość
Musze sobie wmawiac, ze na pewno jest nieciekawy i mlodszy ode mnie (to akurat moze byc prawda, dzis to trudno stwierdzic).

Gość gość
Piękni łączą się z pięknymi.

Gość Umięśniony
Ja jestem umięśniony i wbrew pozorom lubie normalne sylwetki od takich bardziej wyćwiczonych, zazwyczaj facetów nie kręcą kaloryfery na brzuchach u kobiet. Miałem dziewczynę, która miała lekką nadwagę i malutkie piersi, kochałem ją i nie zamieniłbym jej na żadną inną.

Gość gość
No i do takiego mezczyzny jest zawsze kolejka niestety...

Gość gość
mężczyźni kochają za charakter i wartości a nie za ciało. Brzydka kobieta może bez problemu zdobyć serce atrakcyjnego mężczyzny

ale wiesz, że się oszukujesz prawda ? szukasz powodu, żeby sama nie zrobic kroku