Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćagusia35666

Chudnę w ciąży!!!

Polecane posty

Gość gośćagusia35666

Jestem w 25 tygodniu ciazy. Od poczatku nie przytylam nic, ani grama i schudlam 9 kg!!!! Zaczynalam z waga 74 kg (165 cm) a dzis stanelam na wadze i mam 65. Co tydzien waze coraz mniej! Ginka załamana, robilam badania na tarczycę ale wszystko jest dobrze. Cukrzycy nie mam... któraś z dziewczyn też miała miała taką sytuację? W poprzedniej ciąży przytyłam 25 kg ale bardzo dużo jadłam. W drugiej pilnował żeby nie obzerac się i było plus 12 kg ale teraz? ?!!

Gość gość
Ja mam 183 cm i ważę 73 kilogramy (facet).

Gość gość
A dlaczego ginka załamana? Dziecko rośnie? Ilość wód płodowych jest w porządku? Jeśli tak to w czym problem?

Gość gość
Tak, dziecko rośnie, wszystko jest dobrze. Giną twierdzi ze to nie jest normalne żeby tak chudnąć bez powodu.

Gość gość
A kiedy robilaś badania na cukrzyce?? Robiłaś krzywą cukrową?? Wiesz gdybyś była otyła, zdrowo się odzywiala i chudła to ok, ale Ty i tak ważylaś przed ciązą prawidłowo.

Gość gość
przed ciążą ważyła prawidłowo? jak na moje oko za dużo

Gość gość
75kg to było prawidłowo? Ja mam 20kg mniej przy tym samym wzroście i chuda wcale nie jestem.

Gość gość
przed ciążą ważyłam 61 kg/170 cm do 5-go miesiąca schudłam, ale mało jadłam i ważyłam 56 kg. teraz jestem w 36. tygodniu ciąży i ważę 73 kg. cukier i tarczyca w normie. w pierwszej ciąży tyłam od razu, łącznie 15 kg.