Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DEPILACJA LASEROWA DER MED Katowice lightSheer du

Polecane posty

Gość gość

der-med KATOWICE depilacja laserowa Witam, nie mogę znaleźć nigdzie opinii o depilacji laserowej Light Sheer duo w Katowicach w salonie DER-MED, znalazłam jedynie posty z 2007 kiedy mieli jeszcze stary laser, ciekawa jestem jak jest teraz? Jestem ciekawa czy robią dobrze czy byle jak.. Nie zarabiam za wiele i bardzo nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto a włosy mam tak grube i szybko rosnące, że muszę coś z tym w końcu zrobić z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
up

Gość gość
Właśnie pisałam w innym wątku, że wrażenie po wizycie jest bardzo dobre, a jestem na świeżo, bo dzisiaj właśnie robiłam depilację laserową. był to mój pierwszy zabieg i najpierw były pytania o zdrowie, a później pani tłumaczyła jak będzie wyglądać zabieg. Do tego używa się dużej głowicy, także sprawnie idzie. Nie boli, tylko czuć takie zasysanie jakby. Atmosfera w trakcie zabiegu nie była krępująca, także żałuję, że martwiłam się od kilku dni jak to będzie wyglądać, bo nie warto! Dowiedziałam się, że im jest mocniejszy zarost, tym są lepsze efekty depilacji :)

Gość gość
No wlasnie, z tym zarostem to jest tak, ze ja jestem po 4 zabiegach Lightsheerem w DerMedzie i niestety po dwoch pierwszych euforia a teraz klops, wszystko wraca, bikini bylo super do 3 zabiegu, a teraz odrasta coraz wiecej, a wlosy mam czarne wiec juz nie wiem, idzie sie wsciec

Gość gość
Miałam robioną depilację w Dermedzie i niestety wszystko odrasta. Pieniądze wyrzucone w błoto.