Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąz mi powiedział że cieszy się tylko z naszych dzieci Co mam o tym mysleć?

Polecane posty

Gość gość
Ten "przejściowy okres" potrwa z 18 lat. Do tego czasu będziesz idealną samotną matką

Gość gość
autorko jakie zazywasz tabletki anty jednoskładnikowe?

Gość gość
Masakra! Jak czytam niektóre wypowiedzi to mam wrażenie,że piszą nastolatki które nie mają o niczym pojęcia. Dziewczyna 3 m-ce temu urodziła do tego ma malucha w wieku przedszkolnym i 0 pomocy męża i ma być zwarta i gotowa do sexu ? Jeżeli mąz nic nie robi by odciążyć żonę to ona zmęczona , niewyspana ma mu nadskakiwać i inicjować sex ? Chore myślenie :O Zostaw dziada na kilka dni z dziećmi niech zobaczy jak lekko i przyjemnie się nimi zajmować i czy wtedy będzie taki chętny w każdej chwili na sex :O Współczuję :(

Gość gość
Rozumiem że mąż cały dzień leży w hamaku popijając drinki a do domu wraca odpocząć po całodniowym nieróbstwie :)

Gość gość
Prawda jest taka że ani on ani ona nie doceniają pracy drugiego. On po robocie marzy o relaksie w domu a ona tylko czeka aż on wejdzie do domu żeby wcisnąć mu do rąk dzieci i samej mieć spokój. Też to przerabialismy w małżeństwie, w końcu się dogadalismy. Trzeba zrobić tak żeby i kobieta miała trochę luzu i facet nie wracał z pracy do pracy

Gość gość
zażywam limetic

Gość gość
A można wiedzieć kto kazał ci rozkładac giry przed takim leniem śmierdzącym?Po co sobie robiłas z nim drugiego dzieciaka?Przy pierwszym też ci z pewnością nie pomagał.Masz to czego chciałaś na własne zyczenie więc przestan miauczeć

Gość gość
nie przejmuj sie tymi ujadajacymi kretynkami sama mam dwoje dzieci , wieczorem marze o snie a nie o seksie, mimo ze maz mi pomaga. Doskonale Cie rozumiem

Gość gość
Chciałabym żeby choć w sobotę czy niedzielę mieć chwilę dla siebie, ale jej nie mam, bo mąż z domu wybywa żeby się odstresować po tyg w pracy i jak mówi nabrać sił na nowy tydzień, a ja gdzie mam nabrać sił? jak na okrągło jestem z dziećmi

Gość gość
Gość 29:39 RACJA :D , nie rozkładać gir przed leniami :D

Gość gość
ja zazywam dwuskladnikowe moze zaproponuj lekarzowi swojemu zeby ci takie przepisal, bo jak jedna z dziewczyn napisala jednoskladnikowe tabletki to jest kiepska antykoncepcja a chyba nie chcesz z mężem 3 dziecka?

Gość gość
Porozmawiajcie moze na spokojnie, mowisz mu to wszystko co tutaj piszesz? Niestety ale Twoj maz nie jest wrozka i nie domysli sie co Ci siedzi w glowie. Musisz mu to powiedziec wprost

Gość gość
jak twój mąż spędza wolny czas?

Gość leniwcowałóżkowa
Słuchajcie, tutaj często chodzi o technikę, można to robić na leniwca :) Mam 3 szajbniętych dzieci i duży dom na głowie. Mąż prowadzi firmę koło domu i cały dzień jest mocno zalatany, ale na seks zawsze ma ochotę. Fakt, wieczorem jestem padnięta, ale miło jest jak on zaczyna się do mnie dobierać. W takich sytuacjach on zaczyna mnie pieścić jak ja już prawie półprzytomna na jednym oku oglądam jakiś film. Zwyczajnie on zajmuje się mną ręką lub ustami, aż nie dostanę orgazmu. Wtedy on jest tak podkręcony, że niewiele mu potrzeba do zaspokojenia. Przepraszam jeśli kogoś obraziłam lub zniesmaczyłam tą szczerością, ale to naprawdę dobry sposób na trwałość pożycia. Kobiety, ważne aby wilk był zawsze syty i owca cała ;)

Wiem co to znaczy strach przed ciąża. Tabletki do tego gumka masakra. Mąż nie rozumial wieczne rozmowy. Poskutkowało. Jednak ją nie rozumiem że wszystko kręci się w około seksu. Lubimy go ale nie do przesady. Czasami kilka czułości i koniec. Ją jestem zmęczona ale on również bywa zmęczony.

Gość gość
Moja narzeczona też była taka "zmęczona". I to bez dziecka. Parę miesięcy. Starałem się jak idiota a ona? Cóż, jak mi się w końcu odechciało to jej nagle się zachciało. Tyle że ja wtedy miałem już to w tylnej części ciała. Także nie przesadzajcie z tym bólem głowy bo obudzicie się z ręką w nocniku

Gość gość
nie mogę tabletek dwuskładnikowych bo karmie piersią, dlatego zastanawiam się nad wkładką

Gość gość
Polecam Mirenę

Gość gość
wczoraj posypały się to gromy na mnie że nie chce kochać się z mężem, więc wczoraj wieczorem jakość tak się złożyło że synek poszedł wcześniej spać, wiec ja do rzeczy (chodzi o seks oczywiście) i wiecie co mąz mówi Kochanie jestem wypompowany po pracy(nic z tego nie będzie), teraz dopiero dało mi to do myślenia, bo się wcześniej czepiał że za mało a jak coś to nie da rady bo zmęczony, teraz zaczęłam się martwic czy on kogośc sobie nie znalazł

Gość gość
nie chciałaś dać to teraz masz

Gość gość
To był idealny moment, żeby z mężem porozmawiać.

Gość gość
O jessssu i ty oczywiście odpuściłaś...trzeba było dobrac się do jego rozporka i zrobić gałę,gwarantuję,ze od razu by mu się zachciało a dziś w pracy nie myślałby o niczym innym tylko o tobie .

Gość gość
w czasie ciązy czasem tak robiłam jak ja miałam ochotę a on nie, ale wczoraj jak popatrzyłam na niego i tą jego minę to mi się odechciało , sma nie wie czego chce, i mam zamiar o tym z nim porozmawaić

Gość gość
A może faktycznie był zmęczony.Ty non stop jestes zmęczona więc on też raz może być.Albo chciał ci pokazac jak to jest gdy ty mu ciągle odmawiasz

Gość gość
a dlaczego ona ma nadazac za mezem jak pies ? jak jest zmeczony, Ona ma go zrozumiec jak on chce sie seksic, ona ma to zroZumiec a w druga strone to juz nie dziala ? kobieta kobiecie wilkiem

Gość gość
Gość 1053 I tak to właśnie w moim małżeństwie jest że ja mam męza rozumieć jak mu się chce , albo nie , a on mnie nie, smutne

Gość gość
O, juz sie zaczynaja obopolne fochy, obrazanie i robienie na zlosc, nie wroze Wam przyszlosci.