Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mnie w bloku są 3 stare panny

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w tym samym wieku,ale mamy inny styl życia. Pierwsza bezrobotna,siedząca cały czas w domu,wychodząca sporadycznie na zewnątrz. A jak już ją widzę to tylko z mamą,nie wiem o czym myśli bo jak się widzimy to tylko cześć i jak się masz. Kolejna to być może samotna dlatego bo ma zbyt duże wymagania,lubi pieniądze,pracuje,ładna nie jest typowym chudzielcem raczej ma figurę klepsydry. Jedyne co pewnie ją gubi to lubi dużo rozmawiać o pieniądzach. Mnie i tą drugą łączy jedna rzecz alkohol w domu. No i trzecia czyli jak zakompleksiona wariatka,skupiająca się na tym jak źle wygląda a nie na tym aby coś przekazać ,czyli zapętlona w swoich chorych myślach. Czy któraś z nas ma szanse na normalne zycie? Człowiek nie powinien żyć tylko dla siebie,istotą człowieczeństwa nie jest samotna konsumpcja. A przynajmniej tak mi się wydaje.

Gość gość
Patologia blokowa to sie nazywa :)

Gość gość
a u mnie w bloku jest pisdaaaa co podgląda innych a potem plotkuje :-)

Gość gość
czyli sa cztery stare panny?a tak serio,to nie masz innych problemow?i swoja droga to chyba gdzies na wsi mieszkasz,skoro tak dobrze wiesz kto po slubie a kto nie.ja nie znam swoich sasiadow i nie zamierzam tego zmieniac.

Gość gość
Panny z blokowisk szukają księciów.

Gość gość
nie wiem, moze tej pierwszej sie kiedyś odmieni? uwazam, że wiele panien jest mądrzejszych od mężatek, które biorą slub z pierwszym chętnym bo nie chcą być "starymi pannami" ale potem maja smutne życie smutnej żony

Gość gość
A z drugiej strony nie dają szansy porządnym facetem, bo mają 175 cm zamiast 180 cm czy zarabiają 2000 zamiast 3000 takie są kobiety:/