Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogoś kto zarabia regularnie na giełdzie albo forexie?

Polecane posty

Gość gość
na forexie moj miesieczny zysk to ok 500 zl. gram na platformie Plus500

Gość gość
Kiedyś żyłem z giełdy i przyznam że bardzo lubiłem tą robotę.

Gość gość
Dopóki nie przegrałeś pewnie :classic_cool:

Gość gość
długoterminowo każdy traci, mega manipulacje codziennie w giełdach

Gość gość
Goldman Sachs robi $100mln dziennie, reszta traci, to niestety realia

Gość gość
Dopóki nie zachciało mi się innej pracy która zresztą okazała się niewypałem. Później znów inna i teraz jeszcze inna ale ta jest naprawdę okej choć przyznam że za giełdowymi emocjami tęsknię. Kiedyś napewno znów zagram.

Gość gość
na forexie zarabia 5% grających,reszta traci.Na giełdzie można zarobić praktycznie bez ryzyka ale to jest zarobek rzędu 3-7% na rok.Ale to długa droga,dużo nauki i to na własnych błędach.

Gość gość
zeby miec z tego bardzo duzy zysk trzeba bardzo duzej wiedzy i umiejetnosci. Ja gram od ponad roku i tak jak pisalem wczesniej mam zysku 500 zl miesiecznie. Zawsze to jakis dodatkowy grosz.

Gość gość
"na forexie zarabia 5% grających,reszta traci." x Dlatego trzeba robic tak zeby byc w tych 5 % co zyskuje a nie w 95% ktora traci :) Proste

Gość gość
ja amatorsko już parę lat gram na walutach 2-3 razy w roku zgarniam ka$$kę np. 15 stycznia tego roku 0,5 na CHF-e !!! 🖐️ :D :classic_cool:

Gość gość
za 500 zł miesięcznie to szkoda życia

Gość gość
czemu szkoda zycia. Pisalem wczesniej ze to moj dodatkowy zarobek. Poswiecam temu bardzo malo czasu. Mi sie to oplaca, i to bardzo.

Gość gość
Też gram na forexie, korzystam ze stronki mforex.pl, i to też jest mój dodatkowy zarobek, i nie uważam że 500zł za miesiąc to mało, chociaż trudno jest wyliczyć ile zarabiam miesięcznie. Są miesiące nawet strat, ale ogólnie jestem do przodu, nawet trochę zainwestowłam w grunty.

Działanie na rynku Forex to świetny pomysł na dodatkowy zarobek, tak jak już ktoś pisał o tym wcześniej ;) Oczywiście jest ryzyko, ale takie samo prawdopodobieństwo zarobienia pieniędzy. Dlatego tak ważne jest wybranie odpowiedniej platformy. Jedną z najbardziej popularnych jest Easy Forex - ta platforma sprawdzi się zarówno dla tych zaczynających, jak i doświadczonych graczy. Oferuje praktyczne konto demo, obsługę dealing roomu, czyli rozmowy z dealerem o rynku, a nawet możecie liczyć na alerty sms, dzięki czemu zawsze będzie na bieżąco ze zmianami na rynku. Ktoś z Was działa już na platformie Easy Forex?

Gość gość
Ja korzystam i inwestuję z www.mforex.pl :)

Gość krzysiek

Znam kolege, ktory jest w tym dobry, podobno uczeszczal w jakims szkoleniu z firmy Fraktal Trader. Ja w to nie wchodze bo raczej sie nie nadaje, ale patrzac na niego moge polecic, jesli tym sie interesujecie 😉

Gość ryszard

ile kosztuje takie szkolenie?

Gość Marcin

Ceny są na stronie, mogę powiedziec tlyko tyle ze naprawde warto wydac na szkolenie, a potem sie zwroci 10 razy wiecej, jesli wiedze zdobytą odpowiednio wykorzystasz grając na forex/