Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość targamna

kochac obu? mozna?

Polecane posty

Gość targamna

Podobno to nie mozliwe, a jednak... Bylam zakochana w pewnym facecie od dwoch lat(znamy sie od 3) niestety nawet nie robilam do niego podchodow poniewaz ma dziewczyne, pracujemy razem i zeby bylo jeszcze lepiej autentycznie mialam wrazenie i wszyscy dookola ze mnie nie lubi Wiec dalam sobie spokoj i zapomnialam o nim, bylo latwo ze wzgledu na to jak mnie traktowal i to ze pozniej widzielismy sie dwa razy w miesiacu, teraz jednak po roku znowu pracujemy razem on sie totalnie zmienil, jest mily prawi komplemety, pomaga mi w czym tylko moze, rozmawia co wczesniej bylo nie mozliwe z jednej i drugiej strony, cale uczucie wrocilo z wieksza sila, z tym ze jestem z kims od 9miesiecy i na pewno go kocham jednak to stare uczucie nie daje mi zyc i juz nie wiem co robic

Gość gość
po prostu możliwe, że czujesz do niego jakąs sympatie jeszcze to normalne...

Gość targamna
To jak sie pozbyc tej sympatii ? Zachwuje sie jak idiotka czasami przy nim, gdy o nim rozmawiam to buzia mi sie caly czas usmiecha, to musi zle wygladac :( nie chce zeby wiedzial ze cos do niego czuje i nie chce stracic mojego zwiazku...

Gość gość
to bedzie bardzo trudne, kiedy bedziesz z nim przebywała, rozmawiała itp

Gość targamna
Jejku ja z nim spedzam 5dni w tygoniu po 10,11 godzin. Nie chce sie zwalniac

Gość gość
Dla mnie jesteś dokładnie SZMATĄ i niczym więcej. Wspólczuje twojemu facetowi, że poznał taką ścierę jak ty ! I życzę mu żeby cie kopnął w dupę wywłoko, bo nawet nie warto cię opluć.

Gość targamna
Dlaczego az tak ostro mnie oceniasz Skoro napisalam ze kocham swojego faceta i ani mysle go zostawiac. Fakt jest taki ze wrocilo do mnie stare uczucie i nie wiem co mam na to poradzic...