Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

syn gimnazjalista pokazał mi dzisiaj filmik z lekcji

Polecane posty

Gość gość

bo się pytam co było w szkole i słysze że lajty,wiec dopytuję tzn co? nic nie piszecie ani nie czytacie? ,dodam że poszedł do szkoły bez plecaka mówi :nie mamuś nic nie piszemy ,idz mi sta (z jego pokoju) No to zrobiło mi sie przykro i wyszłam ,za chwilę wylazł i mówi że skoro tak mnie to interesuje to mi pokaże Ludzie to jakaś masakra!! dzieci w 2 gimnazjum (14/15 lat) latają po klasie,robią fikołki,śmieją sie ,szurają ławkami,bawią sie w wojne na krzesła,gadają o imprezach i browarkach a co robi wychowawczyni? siedzi całty filmik (40 min) zza biurkiem i robi cos na lapku,zero zwrócenia uwagi typu "chłopcy przestańcie bo to niebezpieczne" -a robili takie wygibasy na krzesłach że aż krew mroziło. Powiem szczerze że rozważam rozmowę z dyrekcją. Ja wiem ze dzieciaki są butne i maja nawalone we łbach bo taki wiek,ale nauczyciel nie może chyba tak po prostu olać ??!!

Gość gość
gadaj gadaj to nic nie da, wiekszosc nauczycieli uwaza mlodziez za patologie a tak naprawde to nauczyciele są patologia i debilami ktorzy ciagle chcą podwyzek, prawda jest taka ze prawdziwy nauczyciel z pasją, wyksztalceniem pedagogicznym zawsze bedzie mial szacunek i czegos nauczy, sama niedawno byłam ''gimbusiarą'' i tylko JEDEN nauczyciel, mlody wfista mial szacunek, byl lubiany ale potrafil krzyknac, nie dal sobie wejsc na glowe, potrafil zachecic do sportu, dla kazdego znalazl cos dobrego a reszta ? powinna zostac natychmiast zwolniona, albo slużbiści dręczyciele albo olewacze jak ta baba ktorą widzialas

Gość gość
u mojego też są nauczyciele którzy w zyciu nie pozwoliliby na takie akcje,potrafią drzeć koparę ,daja uwagi ,ale i tak są lubiani. ta nauczycilka z filmiku jest nielubiana przez uczniów mimo że im pobłaża.