Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaKarola

Za późno na ślub...???

Polecane posty

Gość OlaKarola

Mam 31 lat... W końcu znalazłam swoja połówkę i planujemy wesele, a ja zamiast sie cieszyć jestem przerażona i chce mi sie płakać. Bo jestem za stara!!!!! Nie stać nas zeby zrobić wesele od ręki, brać wolny termin i organizować, na 2016 terminu juz nie znajdziemy, a w 2017 będę juz 33latka!! Jestem z malej śląskiej miejscowości, całe dorosłe życie mieszkalam w wielkich miastach w Polsce i za granica. Lubiłam to, nie spieszyło mi sie do zakładania rodziny. I czuje, ze teraz jest juz czas. Ale za dwa lata ??? Wiem ze wszyscy beda gadać, moje koleżanki które nigdy mojej miejscowości nie opuściły maja juz po dwoje lub troje dzieci w wieku 10 lat. Czy powinnam odpuścić sobie to wesele ? Czy jest juz za późno? Poprostu zrobić sobie dziecko i zapomnieć o pięknym ślubie i weselu ??

Ależ Ty głupia jesteś, aż ręce opadają. Niby całe życie w wielkim świecie, a umysł małomiasteczkowej idiotki.

Popracuj nad swoja samoocena zanim zalozysz rodzine lepiej;/ bo poki co to jestes uzalezniona od jakiejs fikcyjnej opinii innych;/

Gość gość
To zrób wesele w wiejskiej świetlicy. Będzie taniej a i terminy wolne :)

Gość gość
ale durna pipa, współczuje temu frajerowi takiej wybranki, oj będzie miał przesrane z nią życie

Gość gość
Yebana idiotka