Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy trup

daleko, coraz dalej SKARBIE

Polecane posty

Gość gość
siebie oszukujesz czy mi chcesz coś wmówić? mogłeś więcej niż ktokolwiek inny ale nie chciałeś, rozumiem to i szanuję, tylko nie pisz, że jestem potworem pozbawionym jakichkolwiek uczuć, decyzję o zerwaniu kontaktu podjąłeś Ty i z perspektywy stwierdzam, że była słuszna,wiesz co przeżywałam...? jak się wtedy czułeś? byłeś z siebie zadowolony? tak, przecież osiągnąłeś cel, nie mam żalu o to że tak wybrałeś, zrobiłeś to co było właściwe i prawe ... skoro mówią, że to nie jest miłość to może wiedzą lepiej? wystarczył jeden pieprzony sms i mogłeś mnie zobaczyć... tak jestem silna gdy czuję że ktoś mnie chce oszukać PS. nie napisałam o uczuciach bo nie lubię tego robić publicznie, napisałam dużo więcej ale wykasowałam połowę i jak jeszcze raz przeczytam to skasuję wszystko, więc wysyłam

Gość gość
"...czy wiesz jeszcze co to miłość, czy potrafisz jeszcze kochać, czy może jesteś już zimną suką która kolejny raz postanowiła udowodnić że jest silniejsza od siebie samej, wygra z sobą niszcząc uczucie które wcześniej tak długo budowała, nie zważając na żadne koszty i ofiary,osiągnęłaś swój cel, jesteś z siebie zadowolona, i dokąd teraz zmierzasz, na poszukiwanie kolejnej ofiary, która potrzebna jest ci by udowodnić sobie "jestem silna, nie ulegnę, wygram z samą sobą ", oddalasz się, jesteś już daleko, coraz dalej SKARBIE " x ale ktoś ma zryty beret,najpierw jęczy za swoją ex,a teraz daje jadem,bo go odrzuciła czy ona kocha,pewnie tak,ale Ty nie masz w sobie grama miłości człowieku,tylko chore uczucie,zranione ego,,,i przeżyć nie możesz,ze kobieta żyje bez Ciebie,oddycha bez Ciebie,,, trzeba trochę pokory do życia,żeby poczuć to co drugi człowiek,miłość to nie akt poddaństwa ograniczony zasadami,i to narzuconymi przez samca to czyste,proste uczucie,oparte na zaufaniu i przyjaźni dusz jak człowiek kocha,to nie pisze takich głupot o swojej "miłości" ..i wątpię,żeby znalazła się jakakolwiek kobieta pozbawiona uczuć,to Wy sobie domalowujecie jakieś elementy....abstrakcyjne ,,,

Gość uczuciowa myszka twoja
nadal tęsknię,myślę,pragnę jak kiedyś,jak dawniej ,wszystko bez zmian.Tak jak kiedyś,jak przed laty wciąż rozpalasz zmysły moje,pamietaj o tym.:D

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz wpis z 18.06 23.15..może wtedy zrozumiesz.Kocham i tęsknie.Jestem silna bo muszę być silna..ponoszę przecież odpowiedzialność za dom i dzieci..nie mogę być słaba.

Gość gość
...i też bardzo mi Ciebie brakuję,tęsknię i wcale nie muszę Ci udawadniać że Jestem silna bez Ciebie..bo Jestem silna jedynie dzięki Tobie.Nie potrafię Cię zapomnieć..cierpię..

Gość uczuciowy trup
... jesteś daleko, bardzo daleko... powoli zapominam, maleje sens dalszego istnienia, bez Ciebie wszystko wydaje się nieistotne... nie ma, nie ma Ciebie, odeszłaś nie oglądając się za siebie, Twoje kształty są coraz mniej wyraźne, coraz trudniej jest mi wytworzyć w swojej wyobraźni ostry obraz Ciebie, rysy twarzy ramiona dekolt biust talia biodra nogi... włosy, zapomniałbym o Twych pięknych włosach, Twój uśmiech... kiedyś tak często go widywałem, nie mogę odtworzyć tego obrazu, Twoje dłonie... wyciągasz je w moją stronę, jesteś znowu obok mnie, blisko, na wyciągnięcie ręki, słyszę Twój głos, widzę Twoje rozchylone usta, opowiadasz jak kiedyś a ja słucham zapatrzony w Twe piękne oczy... za oknem noc, chmurna i wyjątkowo ciemna dzisiaj, tak, obudziłem się już, trochę wcześniej niż zwykle, robię kawę, zapalam papierosa, i ruszam... szukać swoich ciemnych cichych miejsc, odejść łatwiej jest niż być, daleko, coraz dalej... od Ciebie... SKARBIE...

Gość gość
dlaczego nie mogłeś traktować jej poważnie

Gość gość
Właśnie.Nigdy nie traktowałeś mnie poważnie a ja cierpię już tyle lat Ciężko mi Tylko Ty jeden potrafiłeś mi powiedzisć"Będzie dobrze".

Gość gość
ten SKARB, to jakiś KOSZMAR nocny :D rozmowy i bliskość podtrzymują więzi. bez tego koszmar przedłuża się w nieskończoność, a chyba nie chcesz sobie autorze zrobić kuku i wylądować u czubków? :D

Gość gość
Bez sensu.

Gość gość
Dlaczego nie wyswietla wczesniejszych wpisow.?

Gość gość
trzeba napisac powtornie

Gość gość
Ale ja wczoraj od godz 10 rano nic nie wpisywałam i nic mi nie wyświetla.

Gość gość
Od 10.42..do teraz nie wyswietla nic .a widzialam ze były.Pokasowali czy jak.i

Gość gość
napisz do niej

Gość gość żabka
Nie wyleczyłam się z Ciebie i nigdy się nie wyleczę.Wczoraj cały dzień nie mogłam nic tutaj pisać ani czytać.Ciągle o Tobie myślę i jest mi ciężko.Mam w planie jutro Cię..zobaczyć albo w niedzielę ale nie wiem czy w niedzielę mi się uda.Jesli nie w ten weekend to ostatniego.

Gość gość
trzeba było napisać bezpośrednio do mnie :-)

Gość gość
Gdzie bezpośrednio?

Gość gość
Hmmm?

Gość gość
na telefon, sms'a

Gość gość
Smsa w sprawie weekendu?

Gość gość
A masz jeszcze ten numer ktory kiedyś nam dałeś?

Gość uczuciowy trup
nam?wam? nie znam Twojego faceta i nigdy w życiu z nim nie rozmawiałem, kiedy wreszcie do Ciebie dotrze że "SKARBIE " to nie do Ciebie

Gość gość
jaja jak berety! :D

Gość gość
Znasz bardzo dobrze..przecież to twoj najlepszy kolega.

Gość gość
przyjdzie mąż trzeba mu dać doopy przyjdzie jego kolega trzeba mu dać doopy niedługo nie będzie kiedy posprzątać

Gość twoja kocica
trup to dlaczego ty o tego swojego skarba nie walczysz tylko nudzisz w necie ? no czemu ? odpowiedz mi .

Gość gość
zamiast trupie można było napisać uczuciowy lepiej brzmi przy czytaniu

Gość gość
Uczuciowy walcz o miłość .

Gość gość
nadchodzi czas walki będą zwycięzcy i pokonani