Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walerka86

jakie najlpesze tabletki odchudzajace? green magma czy inne?

Polecane posty

Gość walerka86

bo brałam linea i nie działa, slimfast też nie działa i szukam czegoś skutecznego i bezpiecznego

Gość radadorada
tez linea bralam, ale zadnych efektow. teraz biore ta magme piaty tydzien i 4 kilo mniej, ale przez pierwszy miesiac sie balam, bo wydawalo sie ze zadnych efektow nie bedzie... mam nadzieje ze jak skoncze to nie bedzie jojo

Gość gość
najlepsze to kiedys byly czeskie proszki odchudzajace na amfetaminie xD

Gość radadorada
gosciu, walerka przeciez napisala, ze nie tylko skuteczny, ale tez bezpieczny srodek

Gość sxskoo0oootk
mi kiedys ciocia z niemiec przywiozla green magme. mozna to dostac w Polsce???????

Gość gość
ja po drugiej ciąży miałam już taką nadwagę że bez suplementu na odchudzanie by sie na pewno nie udało. Zamówiłam tabletki Slimcea ze względu na to że ponoć doskonale blokują uczucie głodu. Je się tyle ile trzeba. Zaczełam stosować i odkryłam że to nie jedyna zaleta tego suplementu. Schudłam w ciągu 3 miesiący do figury z przed pierwszej ciąży !!!!

Gość gość
Dieta ŻM grrrrrrrrubasy

Gość Gochuszkamama
Vitaslim, slim figura slimcea i inne slimy próbowałam i jedyne efekty to ból brzucha. Chociaż rzeczywiście mniej jadłam, bo jak tu jeść jak brzuch bez przerwy boli. Koleżanka mnie teraz właśnie na tą Magme namawia, bo w 2 miesiące podobno 7 kilogramów jej zeszło, ale szczerze mówiąc to chyba ostatnia nadzieja

Gość gość
Greenmagma - 2 miesiac - 10 kilo - dalej leci

Gość gość
greenmagma - 2 miesiac - 7 kilo - dalej leci

Gość gość
to siedem czy dziesiec?????

Gość radadorada
Watpie zeby to bylo 10, chociaz fajnie byloby jakbym dobila do 10 kilo w 2 miesiace ;)

Gość Janka555
Ja polecam Pani ten preparat na odchudzanie gren magma. Zakupiłam na probe opakowanie na miesiąc i 3 kilo z brzucha straciłam. Dokupiłam z sąsiadką, bo jak więcej to dali mi i sąsiadce zniżkę , bo to drogie, my emerytki jesteśmy. Ja skończyłam po 3 miesiącach i teraz ważę 78, a wcześniej 90. Sąsiadka bierze.

Gość gość
A ja polecam znaleźć czas na ćwiczenia i przestrzegać diety. Bez wysiłku nie da się schudnąć.

Gość gość
Ja po greenamgmie tylko 3 kilo w miesaiac....

Gość gość
Hmm... Tabletki na odchudzanie? Według Was to naprawdę pomaga? Bo ja stosowałam i nic... Efekt przyniósł mi dopiero zabieg w gabinecie. Nie było to nawet bolesne. Na http://www.beautymedica.pl/zabiegi/med2contour/ dostępny jest szczegółowy opis i filmik. Polecam ;)

Gość gość
ja bioer magme 1.5 misiaca i dopiero 5 kilo, ale co ciekawe zdecydowanie lepiej sie czuje jezeli chodi o energie i sile, szczegulnie rano

Gość radadorada
Ćwiczenia ćwiczeniami, dieta dietą, a organizm swoje. Ja dopiero po rozpoczęciu suplementacji kilogramy zaczęły naprawdę systematycznie spadać. Przecież wiadomo, że siedząc na kanapie obiadając się czekoladą nie da się schudnąć, nawet z tabletkami.

Gość gość
same tabletki bez zdrowej zbilansowanej diety nigdy nie pomogd

Gość gość
Do wszystkiego z rezerwa, ja green magme sobie jem, mialo byc w 2 miesiace 10 kilo, jest 5. niby nie jest zle, ale bez rewelacji. wazne ze cos mniej

Gość dytkaa
Ale pytanie jeszcze jak to działa na organizm... w końcu jakby nie było eksperymentowanie w tym zakresie samemu, może się skończyć rozregulowaniem metabolizmu, a nawet uszkodzeniami nerek czy wątroby. Sama nim zacznę stosować szukam odpowiedzi w Internecie, chociażby na takich serwisach: http://www.polskatimes.pl/artykul/3693990,jak-szybko-schudnac-i-miec-plaski-brzuch,id,t.html ;)

Gość gość
Po pierwsze ORYGINALNA Green Magma to najbardziej skoncentrowany i najczystszy ekstrakt młodego zielonego jęczmienia dostępny na rynku !! Po drugie nawet tabletki Green Magmy nie spowodują, że kilogramy cudownie zaczną same znikać. To jest SUPLEMENT DIETY!! Czy wspomaga w walce z Kg?? Zdecydowanie TAK!!! Jednak właśnie wspomaga, nie zrobi 'roboty' za was. Czy jest skuteczny?? Oryginalna Formuła Green Magma, powstała w 1969r i gdyby była tylko 'jedno sezonową nowością' to nie pisalibyśmy o niej, prawie 50 lat później. Musi działać. Kwestia CENY. Oczywiście, wszyscy chcemy 'tanio i dobrze', ale czy to możliwe?? Koniec, końców jakość musi kosztować. Nie może być inaczej. Jeżeli ktoś wkłada w coś ogrom pracy, badań to ma prawo żądać odpowiedniego wynagrodzenia za to. Każdy z nas indywidualnie dokonuje wyboru : Czy dba o Siebie, czy tworzy tylko iluzje że to robi? I właśnie MAGMA to dbanie o siebie, a trawa jęczmienna za 20zł za wiadro to iluzja. Wszystkich, którzy wybierają mimo wszystko pierwszą opcję, zapraszam do kontaktu: info@sklepekohouse.pl Zdrowia i wytrwałości

Gość gość
NABÓR DO GRUPY TERAPEUTYCZNEJ Trwa nabór do grupy terapeutycznej dla osób z zaburzeniami odżywiania. W ramach grupy możliwe jest otrzymanie wsparcia terapeutycznego, podzielenie się z innymi swoimi trudnościami i wątpliwościami a także uzyskanie odpowiedzi na nurtujące pytania. Spotkania odbywać się będą we wtorki: 1, 8 oraz 15 grudnia 2015 roku o godzinie 17.00 w Pure Clinic przy ulicy Droga Męczenników Majdanka 181 w Lublinie. Czas trwania spotkania będzie wynosił 1,5 godziny. Udział w spotkaniach grupy jest bezpłatny. Osoby zainteresowane udziałem w grupie prosimy o kontakt pod numerem telefonu (81) 477-57-96. Czy ta grupa jest dla mnie? Jeżeli: • dbałość o szczupły wygląd jest dla Ciebie bardzo ważna • często kontrolujesz swoją wagę oraz kaloryczność posiłków • uważasz, że jesteś osobą otyłą pomimo znacznego spadku wagi • nie akceptujesz swojej sylwetki • odmawiasz sobie jedzenia i starasz się to ukryć przed innymi • zdarzają Ci się niekontrolowane napady objadania się • masz problemy z samooceną lub niskie poczucie własnej wartości • zamykasz się w sobie lub unikasz kontaktów społecznych • masz wątpliwości związane ze swoim sposobem odżywiania • chcesz skonsultować swoje nawyki żywieniowe • posiadasz doświadczenia związane z zaburzeniami odżywiania i chcesz pomóc innym nasze spotkania są właśnie dla Ciebie. Co może dać mi grupa? • możesz bez lęku opowiedzieć o swoich trudnościach i problemach • zostaniesz wysłuchany a nie oceniany • możesz skorzystać z doświadczeń innych • zostaniesz zrozumiany • nawiążesz kontakt z osobami borykającymi się z podobnymi problemami • uzyskasz siłę i nadzieję na rozwiązanie problemu • poznasz nowe sposoby radzenia sobie z własnymi trudnościami wypróbowane przez innych • uzyskasz wsparcie w rozwiązywaniu swoich problemów • zredukujesz lęk związany z problemami z odżywianiem • otrzymasz pomoc w przezwyciężeniu trudności związanych z chorobą • zobaczysz, że nie jesteś sam ze swoimi problemami! Spotkania grupy terapeutycznej będą prowadzić: Adrian Piasecki – psycholog i psychoterapeuta w nurcie psychodynamicznym Aleksandra Kuźnik – psycholog specjalności: psychologia rodziny Jeśli chcesz w spokojnej i bezpiecznej atmosferze podzielić się swoimi problemami i doświadczeniami zapraszamy do kontaktu. www.pure-clinic.pl

Gość dankapierwszawaza
Przez ostatnie 5 lat spróbowałam chyba wszystkich dostępnych na polskim rynku suplementów diety i z czystym sercem mogę polecić 2 z nich. Pierwszym z nich jest OrieSlim - na bazie imbiru i innych wschodnich ziół - działa bardzo przyjemnie i sprawnie, ale z tego co mi wiadomo nie jest już dostępny w Polsce. Drugi suplement który bardzo polecam to cayenne nutrition z dodatkiem imbiru, yerba mate i kilku innych ziółek. Bardzo dobrze usprawnia trawienie, a przy chudnieciu nie trzeba się jakoś bardzo ograniczać drakońskimi dietami. Polecam!

Gość gość
Green Magma - Młody Zielony Jęczmień - jedna wielka ściema!!! Nie działa, a firma (producent) Healthways to złodzieje i oszuści!!! Mieli zwrócić kasę, gdyby tabletki nie działały i wiadomo..... nic nie zwrócili, chociaż dzwoniłam do nich już kilkanaście razy. Jakiś facet na info linii tylko odpowiada głupio: mamy zarejestrowaną pani reklamację i kłamie, że odeślą kasę. Niedługo będzie rok. To oszuści i złodzieje!!!

Gość Marta Grys
Kolezanko to chyba regulaminu nie czytałaś, moze nie dopełniłaś jakiegos warunku. Ja podczas kuracji zaszłam w ciążę, więc przestałam stosować i im to reklamowałam. Dostałam zwrot po kilku dniach.

Gość marysia891
Dla mnie najlepszym suplementem okazał się African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mogę cieszyć się swoim wyglądem;) dzięki niemu zgubiłam 32kg w 4 miesiące!

Gość gość
Byłam gruba i leniwa ,schudłam dzięki diecie i wspomaganiu się tabletkami Slimunox,nawet bardzo polubiłam te moje dietetyczne posiłki i sałatki.