Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumburak1

miody do herbaty

Polecane posty

Witam. Poruszałam temat ale cisza była więc zakładam nowy wątek. Generalnie- odchudzam się i eliminuję cukier biały. Mam ksylitol jednak jest on mało słodki a lata przyzwyczajeń robią swoje. Co myślicie o zastąpieniu na początek cukru miodami? oczywiście w rozsądnej ilości. Ja słodzę teraz miodem cynamonowym Hobee, pyszny jest (aż za bardzo ;) ale to na pewno lepsza alternatywa niż biała trucizna czyli cukier .

Gość gość
Słodzenie miodem to mądry wybór, jest znacznie mniej kaloryczny niż cukier no i zdrowszy te kremowe miody faktycznie lepsze bo sie lepiej i szybciej rozpuszczają w napojach co do smaku to jesli Hobee to wolałabym malinowy

Gość gość
Znowu reklama tego góóówna? No kvrwa, ileż można? :o WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci! WYPIIIIIIIIERDALALAĆ spamerskie śmieci!