Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka12345

zostawił mnie w ciąży, wrócił do byłej;(

Polecane posty

Gość dorotka12345

Miesiąc temu zostawił mnie chłopak, wrócił do byłej z którą nie był dwa lata (ona go zdradziła). Poznałam go 2 miesiące po rozstaniu z nią, fajnie nam się rozmawiało, po jakimś czasie zaczęliśmy się częściej spotykać, spędzać ze sobą każdą wolną chwilę. Po pół roku zaczęliśmy być razem, było idealnie ale do momentu kiedy ona nie wróciła do Polski. M zawsze miała dobry kontakt z matką mojego chłopaka, to ja zawsze byłam tą złą, bo pojawiłam się w jego życiu. Wydaje mi się że to moja wina bo widziałam że mają kontakt na gg, ale myślałam że to tylko rozmowa;( powtarzał że kocha, że to ze mną chce być, jak dowiedział się o ciąży była ogromna radość , ale tylko do dnia moich urodzin. W tym dniu dostałam smsa że mnie przeprasza ale uczucia do byłej wróciły, i że z nią chce być;( poczułam się jakbym dostała w twarz, poświęcił dwa lata związku, nasze dziecko dla kobiety która go zdradziła i wyjechała. Nie wiem co mam zrobić czy walczyć o nas czy może dać mu spokój;( kocham go bardzo ale wiem że M i jego matka mają na niego ogromny wpływ, nie mam nawet jak z nim porozmawiać bo nie odbiera nie odpisuje:( nie mam już siły:(

Gość gość
Bądź dumna i olej go kiedyś i ta będzie żałował bo jak go raz zdradziła to zrobi to jeszcze raz

Gość gość
A na dodatek będzie mu wypominała wasze dziecko ...Zapewniam Cię ,że długo z nią nie wytrzyma i będzie jeszcze chciał do Ciebie wrócić ...Teraz skup się na sobie i dziecku - koniecznie zadbaj o alimenty dla dziecka i noś wysoko nos .Powodzenia

Gość gość
pamietaj tylko zeby pozwac go o alimenty

Gość gość
jesteś durna pipa dać się zaciążyć, o on burak wracając do byłej

Gość gość
Złóż do sądu wniosek o ustalenie ojcostwa i alimenty na dziecko.

Gość gość
Najważniejsze to alimenty a reszta się jakoś ułoży

Gość gość
Bardzo dobrze ze cie kopnal w zad bo tylko na to zasluggujecie

Gość gość
ale świnia, ale to co teraz zrobił Tobie wróci do niego- chyba sobie nie zdaje sprawy ...

Gość gość
Powalcz o niego blagaj o litosc dla dziecka. Ono moze pomoc w odzyskaniu. Walcz o niego nie oddaj go to ty masz z nim dziecko a tamta to dno puscila go kantem a teraz chce pokazac jaką ona ma moc. Badz silna i do dzieła