Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubrania do zerówki PROBLEM

Polecane posty

Gość gość

mój syn od września idzie do zerówki,zerówka jest w szkole podstawowej. Do przedszkola nie chodził. Mam pytanie do mam synków. Do zerówki będziemy chodzić pieszo ewentualnie rower, autem możliwości nie mamy. zastanawiam się jak ubierać synka zimą tzn. pod spodnie rajstopy? a w szkole? spodnie zdjąć? i co w samych rajstopach? chłopak chyba nie bardzo? a w rajstopach i spodniach w szkole za ciepło. z pod spodu rajstop nie zdejmę i nie założe spodni bo zachodu za dużo , poza tym jak będą szli na spacer to mu nikt rajstop pod spodnie nie założy. Starszą mam córkę więc problemu nie było, spodnie w szatni zdejmowała a na rajstopy spódniczka którą miała w szatni. powiedzcie mamy jak robicie ? oczywiście do tych co chodzą pieszo bo autem to wiadomo można same spodnie bez rajstop

Gość gość
U nas w szkole tez ciepło i mój syn chodził w samych spodniach, za nic w świecie nie założył rajstop. Jak bylo zimno to zakładał na górę drugie np dresy a jak śnieg to takie ortalionowe na śnieg.

Gość gość
zwykłe dresy i na to ortalionowe które zdjął w szatni tak? oooo nie pomyślałam, dobry pomysł. dzięki

Gość gość
Dokładnie, póki miałam na to wpływ to tak chodził. Jak był ciut starszy to marzło mu dupsko po drodze ze szkoły bo nie chciał się ubierać :P. Ale wyszło mu na dobre, jest zahartowany i nie choruje:)

Gość gość
ja p*****le. w czerwcu myslisz o tym, jak rajstopy dziecku zima zalozysz? Nie wierzez i zazdroszcze problemow.

Gość gość
A ile tych zimnych dni będzie w tym roku? Pewnie tyle co ostatnio więc żadne rajstopy nie będą potrzebne, ewentualnie jakieś grubsze spodnie.

Gość gość
Mój syn tez nie chciał rajstop. Ryczał jak tylko się z nimi do niego zbliżałam. Ja robiłam tak, że na późniejszą jesień i wczesna wiosnę kupowałam mu spodnie - takie dwuwarstwowe, ocieplane - jest tego duży wybór a na zimę spodnie od kombinezonu

Gość gość
Dokładnie, póki miałam na to wpływ to tak chodził. Jak był ciut starszy to marzło mu dupsko po drodze ze szkoły bo nie chciał się ubierać jezyk.gif . Ale wyszło mu na dobre, jest zahartowany i nie chorujeusmiech.gif xxxxxxxx to akurat kwestia wieku i wyrośnięcia z chorób, a nie zahartowania mojemu dupsko nie marznie, a też już wyrósł z chorób, wcześniej co chwile chory

Gość gość
Z doświadczenia powiem że dzieci się śmieją z chłopców w rajstopach i przezywają ich dziewczyny.lepiej dres na to inne grube luźne spodnie i już.duży chłopak do zerówki więc nie mecz go rajstopami.