Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poleci mi ktoś sprawdzony nocleg w Łebie?

Polecane posty

Gość gość

blisko morza i tanio

Gość gość
Tanio.... takich chyba nie ma ;-) ja śpie w Hotelu Nadmorski. Blisko plaży no i ładnie, czysto, ogolny luksus. Ale tanio nie jest.

Gość gość
Marco polo ul Kościuszki

Gość autorka tematuuu
o nie ,za drogo tanio miałam na myśli do 60 zł/os

Blisko plazy to nie, trzeba by sie kawalek przejsc 10 min do morza jest ale dosyc tanio. Luknij na ul. tysiaclecia. Kilka lat temu tam mieszkalem moze juz niema.

Gość gość
No to marco polo jest tańsze

Gość gość
Boże, że komuś chce się jeszcze jeździć do takich ohydnych miejscowości. Z tym marco polo to też chyba żart. Nie dość, że daleko od plaży jak diabli , drogo to i warunki bardzo średnie jak na cenę

Gość gość
Bylam w marco polo. Pani mowila ze blisko morza a tu trzeba bylo troszkę isc. Najgorzej wkurzala mnie siostra wlascicielki czyli sprzataczka która jak tylko wychodzilismy wchodzila do pokoju by niby śmieci zabrac. A wiadomo co robila? Pryciala w prywatnych rzeczach. Smieci moglam sama wynies bo kolo domu byl kosz. Druga spraw w dniu wyjazdu umowilismy sie ze o 10 opuszcze pokoj. Kiedy wróciliśmy o 9,30 sprzataczka weszla do pokoju i juz go sprzatala a nasze rzeczy ruszala bo walizki staly w innym miejscu. To mi się nie podobało. Zero prywatnosci

Gość gość
12:39 Jak się nie ma miedzi to się na doopie siedzi...Miłego siedzenia w domku... nic nie wydasz :-)

Gość gość
A widzisz właśnie, że ma się miedź i w związku z tym wymagania. Dlatego jeździ się gdzie indziej. Chcieliście tutaj zrobić sobie reklamę, a na razie skutek odwrotny.

Gość gość
Zrobić sobie reklame? Nie bądz smieszna. O nadmorskim pisałam, bo akurat mnie się tam podobało, a wczesniej kilka razy się naciełam. Bo nie dosc ze drogo to tragicznie. Tam wiem ze place ale za coś fajnego. Tyle. I badz tu pomocna. A mam cie w d... radz se sama 🖐️

Gość gość
Fajne pole namiotowe jest w Łebie.

Gość gość
Pamiętam ze dobre jedzenie bylo blisko morza w green barze. Chyba tak się nazywal bar. A znalazlam go na forum przed wyjazdem. Bylam jadlam bylo smacznie. I nie jest to reklama bo na forum w necie to wyczytałam