Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowyktos

pierwsze tyg. ciazy a zle samopoczucie

Polecane posty

Gość malinowyktos

Kobietki, jestem w jakims 3 tyg.ciazy nie wiecej. Jak tylko sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy to poszlam do lekarza od razu,ktory stwierdzil,ze przyszlam za wczesnie,wiec zapisal mnie na za trzy tygodnie dokladnie 1 lipca. Kazal brac tylko kwas foliowy narazie. Ja poki co czekajac na wizyte nie mam mdlosci,ale nie mam w ogole ochoty na jedzenie. Caly czas bym spala i do tego czasami,a dzis nawet bardziej bili mnie serce... czytalam i niby to normalne wszystko no ale jak w moim przypadku akurat nie... martwie sie tym,ze zanim jak do niego pojde,zanim da mi na badania zanim zrobie to moze mam je na tyle zle,ze wtedy juz bede w anemi.... boje sie bo mam synka 2 latka i zawsze tak wszystko dla niego, nie oszczedzalam sie w ogole, czesto nie dojadalam, nie mowiac o jakis witaminach czy to w tabletkach czy naturalnych w owocach np.moze moje wyniki sa tak zle ze stad te wszystki objawy,a moze jednak to normalne... doradzcie cos to mona druga ciaza a panikuj***ardziej niz w pierwszej. Czekac normalnie do wizyty 1 lipca? Troche mnie to niepokoi,ze tylko lekarz kazal mi narazie brac folik...

Gość gość
ale to co ci dolega to przeciez normalne, lykaj ten folik, jedz to na co masz ochote. ja przez mdlosci bylam w stanie na poczatku jesc bulki z dzemem tylko, raz na pare dni jakis obiad... jadlam ubogo a wyniki mam spoko, jestem juz przy koncowce. spokojnie.