Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka zmywarka? czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem zmywarki. Wcześniej mieszkałam w bloku, miałam mala kuchnie i nie było warunków i miejsca dla niej. Teraz mam juz duza kuchnie i wolne miejsce. I tak pomyślałam że może kupie zmywarkę. Ale kompletnie się nie znam. Jakie wy macie zmywarki? Jakie polecacie? Ile czasu myja naczynia

Gość gość
oj warto, ale na zmywarkach się nie znam

Gość gość
warto, ja mam siemens,, pierze 2 godz, ale nie mamy wyższych rachunków. Podobno zmywarka też oszczedza wode w ten sposób, że podgrzanie jej w zmywarce kosztuje taniej niż nas kosztuje podgrzanie wody w kranie, same plusy

Gość gość
to się nie zastanawiaj tylko kupuj,ja mam elektorluxa jest super bo ma krótki program w 60 stopniach i wszystko jest domyte,polecam

Gość gość
My Mamy Siemens ( Fakt Troche kosztuje ) Ale pieknie domywa nawet przy tanszych tabletkach nawet trudny tluszcz.Posiada tryb Eco i jest Tak Cicha ze jej nawet nie slychac.Dalismy za nia cos Kolo 3 Tys. Mamy gwarancje na 5 lat takze Polecam!!!

Gość gość
ja mam Boscha od 5 lat, polecam. Warto

Gość gość
Hotpoint ariston 4lata i działa bez zarzutu

Gość gość
na pewno dobrej firmy warto: bosch, miele, siemens, te nowe wszystkie są dośc oszczędne, prawie każda ma program ekooszczędny (ale jest on zazwyczaj długi), program krótki sie przydaje też (od poł godziny do godziny), intensywne zmywanie, itp. Sprawdź też która jest cicha - niektóre zmywarki wydają niefajne odgłosy heh, ale nie jest to priorytet.

Gość gość
a nie polecam beko, hotpointa, indesita - wiem co mówię, przerobiłam kilkadziesiąt zmywarek w różnym stadium użycia;)