Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbereznik

jechac czy nie jechac???

Polecane posty

mam dylemat. znowu niestety ale w moim zawodzie to typowe... ledwo poznalem fajna dziewczyne i zaczalem sie z nia spotykac a juz dostalem propozycje wyjazdu na ciekawy kontrakt...

Gość gość
na twoim miejscu wybrałbym skok z mostu na beton z dużej wysokosci, przysłużysz się swiatu młody zolnierzu

ja nie projektuje mostow, pewnie by mnie nawet nie wpuscili, natomiast moge zrobic to z budynku.... :)

jak to jest ze glupkowate tematy maja po 100 postow a jak czlowiek pyta to nikt nie doradzi... :o

Gość gość
bierz kontrakt, lasek jest na pęczki

Gość gość
zberezniku a ty pracujesz moze w onecie??:):)jestes managerem productu?:)

Gość gość
bo kolega tez moj poznal wlasnie laske i tez jedzie zagranice i jest product managerem w onecie:)

Gość gość
Jedz na kontrakt. Zarobisz kupe kasy to laske lepsza sobie znajdziesz na bank.

Gość gość
Zberek poszedl to i temat ozyl :D szkoda tylko ze fotka zniknela :P

Gość gość
pewnie sie przestraszyl bo jakas laska go tu odkryła ,że z onetu jest:)myslicie ze pracuje w onecie??

Gość gość
Zber nie pracuje w onecie.

Gość gość
Jesteś zberuchu? Ja ci doradzę :P

o jak sie watkek uaktywnił jak poszedłem. nawet kolezanka ktorej niewadomo ile juz na kafe nie bylo... ;):P

Jak nie zdążyłeś się zauroczyć to jedź i się nie oglądaj za siebie, sam mówisz, że dopiero co ją poznałeś, a taka ciekawa szansa może się prędko nie powtórzyć. Jeżeli jeszcze nie ma uczuć, to nawet bym się nie zastanawiała.

wiesz ale tak jezdzic to tu to tam, nic na stale tylko wszedzie jakies przelotne zwiazki. mozna by chyba juz z tego tez wyrosnac....

wiesz jak pojade teraz to jest nad morzem napewno kogos poznam. jak skoncze pewnie pod koniec roku kontakt sie urwie, zawsze tak jest...

No to może faktycznie czas zostać na miejscu, jeśli to nie oznacza utraty pracy i tak naprawdę niewiele stracisz, to czemu nie. Chociaż wydaje mi się, że jak poznasz odpowiednią osobę to sam będziesz wiedział, że już chcesz siąść na tyłku, mówiąc kolokwialnie.

ani w wawie nic nie trace ani tam. ja mam generalnie latwosc w nawiazywaniu kontaktow dlatego jakos nie przejmuje sie tym konkretnie ze... sam nie wiem jak to napisac. myslalem po prostu ze juz urzadze sobie mieszkanie w wawie, dopiero co z londynu wrocilem, a tu juz znowu gdzies nad morze. do pewnego momentu to bylo fajne, teraz tez jest to fajne w sumie bo caly czas cos nowego. ale patrze sobie i sam nie wiem, moze lepiej byloby po prostu byc z kims na stale, ograniczyc pewne sprawy zawodowe na rzecz rozwoju relacji. kurde nie umiem tego ocenic...

Jak masz taki charakter wędrowniczy to możliwe, że będziesz tęsknił za zmianami, pozostając na zawsze w jednym miejscu. A z drugiej strony graniczy z cudem bycie w szczęśliwym związku jednocześnie zmieniając miejsce zamieszkania co kilka miesięcy. Tak czy inaczej uważam, że powinieneś zostać tylko kiedy będziesz naprawdę czuł, że warto dla tej konkretnej osoby.

ale z drugiej strony czy dla kogos drugiego warto rezygnowac ze swoich pasji? kim wtedy bedziemy....?! wszyscy staniemy sie wtedy pantoflami ktorzy dostosowuja sie do kobiet....

Gość gość
a idź sie kooorfo utop w szambie frajerze piertolony

Gość m ądralIa
ale wakacje są, to ona by mogła przyjechać nad morze....do pracy wakacyjnej. ;)

Gość gość
pewnie, że jest:) nie zapomnij przywiązać do nóg kamieni

Gość gość
Przyjedz nad morze :p Może się spotkamy :classic_cool: I ja Cię poderwę :p

Gość m ądralIa
no to wtedy byście przez te miesiące mogli się widywać. Zapytaj ją, czy może szuka pracy nad morzem... A potem by się może okazało, czy ten... ;) ps.ja z reguły mam dobre pomysły, ze względu na sytuację życiową. Po prostu kłopoty nie są mi obce...

ma prace, calkiem niezla nawet. rozmawialem z nia jakos ostatnio o wakacjach to jakby wolala w dokladnie przeciwnym kierunku, a ja znowu w tym roku w gorach bylem juz 2 razy...