Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczawnica co warto zobaczyć

Polecane posty

Gość gość

Juz niedługo wybieram sie z rodziną do Szczawnicy napiszcie gdzie warto isc, co zobaczyc, gdzie dobrze zjeść?

Gość gość
No nie wierze

Gość gość
Polecam Szczawnicę, każdemu kto ceni sobie ciszę i spokój. Co warto zwiedzić? Pijalnie wód, piękne miejsca nad Dunajcem. Jeśli chodzi o noclegi i jedzenie to mogę Ci polecić hotel Smile. http://www.hotelsmile.pl/

Gość gość
Bylam i mogę polecić trzy korony, wąwóz homole, wodospad zaskalnik, sokolica, palenica. Najlepsza pizza w red pub. Obiady w restauracji "szczęście". Gofry i lody nad Dunajcem u Ewy ( noclegi tez ma choc mieszkalam gdzie indziej) ale tam fajne miejsce bo nad Dunajcem i blisko centrum. Było super na pewno kiedys tam wrócę

Gość gość
ściągnij sobie mobilny przewodnik dla turystyczny mtourist, to będziesz wiedzieć co oglądać.

Gość gość
mozna wjechac na Palenicę i w lewo pójść szlakiem w kierunku Wysokiej i wrócić przez wąwóz Homole,a potem busem do Szczawnicy,tylko ze w te upały nie da się dreptać po górach,wodospad Zaskalnik uroczy,można się pokąpać,można zrobić sobie wycieczkę rowerem wzdłuż Dunajca do Czerwonego Klasztoru na Słowacji.. spłynąć tratwami wybrac się na zamek ,w Niedzicy i pokąpać sa biura podróży organizują różne wypady-wycieczki,w Pl,na Słowacji i na Węgry bardzo lubię Pieniny

Gość gość
Szczawnica jest bardzo piękna i bardzo fajne miejsca można tam zwiedzić. Ja osobiście jestem zdania, że na takie wycieczki dobra jest tez dobra miejscówka. My najczęściej kwaterujemy się w Szczawnicy w tym ośrodku http://www.gromadabialawoda.com.pl/o-nas.