Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rady dl 37latki

Polecane posty

Gość gość

Lekka nadwaga, ale fajne kształty. Okrągła buzia i włosy trochę dłuższe niż do ramion,lekko wycieniowane, dosyć gęste, ciemny brąz, szarozielone oczy. I brak pomysłu na siebie. A poważna rodzinna impreza w tle.

Gość gość
Dopasowana sukienka podkreślająca to co Masz najfajniejsze but na wysokim obcasie .Włosy wyprostowane na takie drapieżne pazurki ,na ślep smoky eye ( jak sama nie umiesz idz na makijaż ) Na pazury czerwony lakier .

Gość gość 777
37latko. Moim zdanie lekka nadwaga nie jest problemem. Jeśli ktoś cię pokocha To pokocha cię taką jaką jesteś. Owszem kobieta powinna dbać o siebie, ale powinna też akceptować siebie taką jaka jest.

Gość gość
Czyli sukienka krótka z dużym dekoltem :P. Takiego makijażu też dawno nie robiłam bo mlodziej wyglądam tylko z wytuszowanymi rzęsami. Chyba...

Gość gość
Ja się akceptuję, pokochał mnie 15 lat temu. Tylko na co dzień chodzę w legginsach lub nieformalnych krótkich sukienkach płaskich klapkach klapkach, sandałach. A mój ulubiony strój to strój do biegania.

Gość gość
Wiesz ..no ja nie wiem co Masz fajne czy biust czy talię ...Czy Masz nogi -do krótkiej kiecki ... Jeżeli to spęd rodzinny to uważaj byś babć biustem nie zabiła ... Jeżeli chodzi o makijaż -idz na próbny ( ja płaciłam 50 zł) ale chociaż wiedziałam ,że nikogo nie wystraszę tym przydymionym okiem ...

Gość gość 777
Ja wolę jak kobieta ma trochę ciałka. Gdyż jest cię do czego przytulić i gdzie całować. Kobieta zbyt szczupła nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Lubię jak kobiet ma ładne nogi nie patyki Tylko od kolan do tyłeczka nieco szersze uda. Do tego ładny brzuszek i nie zbyt duże piersi.

Gość gość 777
Jedna z koleżanek chciała zrzucić parę kg Chodziła trochę na siłownię brała też środki odchudzające ale nie wiele to pomagało. Gdyż o dość intensywnym wysiłku organizm jej potrzebował energii. Wiadomo po intensywnych wysiłkach trzeba zjeść. Dopiero gdy regularnie chodziła na saunę i basen waga jej stopniowo spadała. Najczęściej powodem wzrostu wagi jest złe odżywianie i zbyt duża zawartość toksyn w organizmie co powoduje wzrost wagi i złe samopoczucie jaki stres.

Gość gość
Nóg nie mam chudych bo dużo biegam, są hmmm... kształtne. Węższe w kostce i kolanie, lydki i uda umięśnione, tyłek dosyć spory i dość szerokie biodra ale też umięśniony i zaokrąglony. Biust taki średni c/d ale moim mankamentem są fałdki po bokach na plecach:(.

Gość gość
Na pewno znajdziesz na siebie fajną kieckę ( tyle tego w sklepach ) Koniecznie fryz od fryzjera ( ja się wtedy czuję taka "dopięta na ostatni guzik" ) Zawsze robię też manicure i pedic . u kosmetyczki ( gdybym se sama pomalowała pazury to o zgrozo ...)

Gość gość
Dziękuję za rady. Muszę chyba trochę te włosy podciąć, tzn końcówki. Tymi faldkami chyba się najbardziej martwię.