Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestolatek

Chce to dziś zrobić

Polecane posty

Gość czterdziestolatek

Mam dosyć swojego życia.Ciągle pod górkę i z cierpieniem.Zostawiła mnie ponad rok temu,a ja nadal ją kocham.Codzienna depresja daje znać o sobie.Dzis chcę ze sobą skończyć.Tak będzie lepiej.

Gość gość
Myślałam, że to jakiś smarkacz pisze, ale 40latek? Dorosły, wydawałoby się dojrzały mężczyzna i tak nie radzi sobie w życiu?! Kochasz ją?! Zostawiła cię?! A w ciągu tego roku co robiłeś? spotykałeś się z jakimiś innymi dziewczynami? próbowałeś coś zmienić? Tyle kobiet w podobnym wieku do twojego pisze, że są same i nie może nikogo poznać, a ten tu będzie się szlachtował i na zmarnowanie pójdzie. Ogarnij się człowieku. Jeszcze wiele przed tobą. Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy. :)

Gość czterdziestolatek
Nie spotykałem się z nikim i nic nie zmieniałem.Skupiałem się na walce o nią i nasze dziecko.Tacy ludzie jak ja po przejściach nie maja szansy już na nic.

Gość gość
zrób to

Gość pawel1111
Hej kolego Szkoda tracic zycia dla kobiety,wiem co czujesz bo mialem podobna sytuacje,ale uwierz z tego mozna wyjsc. Nie rob nic glupiego. Posluchaj ulubionej muzyki,poogladaj jakis kabaret, napij sie ulubionego piwa,uwiezrz to przejdzie Trzymam kciuki

Gość gość
Chcesz się zabijać dla kobiety ? one nie są tego warte. Teraz nie myślisz racjonalnie, bo twój mózg jest otumaniony. Daj sobie powiedzieć, też kiedyś miałem podobną sytuację i już dawno o niej zapomniałem, wyjdziesz z tego

Gość gość
Kobiety to szmaty, nie zapominajcie o tym. Każda jest taka sama, moja mnie ostatnio olała bo straciłem prace, ale jak k***a wcześniej 3 lata na nią tyrałem to było dobrze, a jak ona pracy nie miała przez jakiś czas to ja z tego problemu nie robiłem. Szmaty pieprzone

Gość gość
Ziomuś wyjedź gdzieś najlepiej i będzie ok :)

Gość gość
Jak wyzywasz kobiety od szmat to sie nie dziwie ze cie zostawila takiego dupka. Oczywiscie ze rozstanie to nie powod na samobojstwo o siebie tez trzeba walczyc. Zrobisz jak zechcesz ale tylko skrzywdzisz swoje dziecko i rodzine jak to zrobisz nie mysl tylko o sobie ogarnij sie

Gość czterdziestolatek
Nie potrafię jej zrozumieć,bo dawałem jej wszystko o czym marzyła i była szczęśliwa.Dziś izoluje mnie od córki,a sama pisze,że nie chce mnie znać.Ja nie zrobiłem nic złego,a jej wyprała mózg rodzina i znajomi wraz z najlepsza psiapsiółką.Nie widzę przyszłości dla siebie w tym porypanym świecie i zasadami jakie teraz obowiązują.