Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPrzestraszona

Boję sie że dziecko...

Polecane posty

Gość gośćPrzestraszona

Wypadnie mi z rąk smutas.gif za 3 tyg rodze i ogarnia mnie paniczny stracg ze upuszcze dziecko, ze mi sie wyślizgnie z rąk ze potkne sie mając dziecko na rękach. Poprostu tak sie boje ze mam nawet koszmary w nocy... Miałyście też takie obawy czy ja juz wariuje powoli smutas.gif ?

Gość gość
Kochana! Nie martw sie, ja też tak miałam nie wiem, czy to bedzie tak dalej u Ciebie ale u mnie minelo moje dziecko urodzilo sie dosc duze (5,1 kg!) i nie bylo szansy, zeby sie wywaliło nie wiem, czy jakby było mniejsze to też by mi się to utrzymywało:( ale raczej nie

Gość gośćPrzestraszona
No właśnie mi Pan doktor na ostatniej wizycie powiedziała ze urodze kruszynke 2700 max 2900, jak sobie pomyśle jakie to maleństwo to zaczynam wariować :( ale mam nadzieje ze to minie z chwila narodzin..

Gość gość
Ja balam sie dopiero po porodzie.. ale to z racji tego ze maly byl drobniutki -1800 ;) Jak bd musiala sie nim zajac to zapomnisz o strachu ;)

Gość gość
Nie wypadnie , bo jest "plastyczne", wręcz lepi się do skóry. To tylko katarzyna W. miała ten slynny kocyk:D Zreszta nawet jakby wypadło, to nabije sobie co najwyżej siniaka:D Moja mała jak miała 3 tygodnie w nocy jak spalismy zawędrowała z łóżka pod kołyskę (prawie 2 m odległosci) i miała tylko siniaka, bo obiła się o kołyskę. Do dzisiaj nie wiem jak ona to zrobiła, ale spała pod kołyską, na szczęście łóżko było prawie na ziemi.

Gość gość
Tez sie balam ale minelo jak wzielam dziecko na rece pierwszy raz.